Bekwaamheid van de monteurs van Nederland Isoleert
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit

anonymous

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?
het isoleren is snel en goed verlopen
alles verliep goed en snel met mensen die erg vriendelijk waren

Gast

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Betere communicatie en zorgen dat ze hun materiaal op orde hebben. Te korte slang en geen lamp!!

Monteurs waren aardig
Ons 2 keer niet geinformeerd waarom de monteurs er niet op het afgesproken waren.

de Vries

Geen ga zo door

Deskundig
Zeer deskundig, duidelijk en vriendelijk

Remco

Wat viel u in positieve zin op?
nakomen afspraken manier van werken (netjes, weinig lawaai)
De verleende service was erg goed: - Tijdens de eerste dag ging de machine kapot. Er is direct afgesproken dat ze de volgende dag terug zouden komen om het af te maken. - De mensen waren netjes: ze stellen zich voor, ruimen spullen op en veroorzaken geen lawaai (geen harde muziek, geen geschreeuw) - We hadden op advies een hoogwerker gehuurd. Deze is niet gebruikt. Dit is doorgegeven door een van de aanwezige mensen. Bij de factuur was de huur voor de hoogwerker verwijderd zonder enige discussie

Geen idee

Wat viel u in positieve zin op?
De professionaliteit ook van diegene die alles hebben geïnstalleerd nette vriendelijke beleefde jongens
Aardige mensen goede uitleg, alles snel en goed gedaan, zelfs na controle uitgevoerd door weer een andere werknemer of alles goed is gemaakt

Van ons uit was alles naar tevredenheid dus geen op of aanmerkingen

Goede voorlichting en prima personeel
Goede snelle service

Erik

Ga zo door

We zijn erg tevreden hoe Nederland Isoleert werkt en communiceert. Alles is vlekkeloos verlopen. Wij zijn blij.
Wat viel u in positieve zin op?
De mensen weten waar ze het over hebben.

dinjens

vi

gi

SterSterSterLege sterLege ster

Het is niet duidelijk geweest dat we nederland isoleert betalen moeten. En dan zelf daarvan weer een afschrift kopiëren en dat dan weer vervolgens opsturen voor een bouwsubsidie. Alles zou geregeld worden. Dus om te weten wie er word betaald moet ik nederland isoleert opbellen.

Het gemakkelijke installeren.

geen tips

Wat viel u in positieve zin op?
ze namen contact met ons op omdat iemand had afgezegd en voor ons een plekje eerder hadden, dit vonden wij heel fijn

Seinhorst

Beter communiceren.

Het opruimen van het afval / rotzooi mag wel beter. Communicatie is zeer slecht.
Nvt

De Lange

SterSterSterSterLege ster

Even de afspraken (tijdstippen) beter checken. Bij ons kwam men ‘‘s middags om 13 uur ipv in de ochtend om 8 uur.

Snelheid en netheid

Niks

De snelheid van uitvoering
Helemaal niks mis mee

Wetzer

SterSterSterHalve sterLege ster

Nalopen. Een gat is niet afgesmeerd. Cement resten op beugels regenpijp.

afspraken zijn correct nagekomen
info mbt afgesproken tijd

misschien komt dat nog hoor, maar een beatlingsbevestiging ontvangen

snelheid van leveren
goede service

Nederland Isoleert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Nederland Isoleert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.5/10
  • checkEerste review geschreven op 10 oktober 2019

Nederland Isoleert

Al ruim 9 jaar en meer dan 50.000 geïsoleerde woningen In heel Nederland worden steeds meer woningen stap voor stap verduurzaamd door onder andere goede woningisolatie. Het voordeel van isoleren is dat u direct geld bespaart op uw energierekening waardoor u uw investering snel heeft terugverdiend. Daarnaast kunt u in aanmerking komen voor subsidie, waardoor u tot 30% van de investering terug kunt krijgen. En uw woningwaarde stijgt ook nog eens dankzij isolatie! Sinds onze oprichting in 2012 isoleerden we al meer dan 50.000 woningen. En dat aantal groeit iedere dag. Wij willen met isolatie bijdragen aan een duurzame wereld van morgen, waarin we slimmer omgaan met energie en minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen.

Lindeboomseweg 53

Deskundig
Zeer deskundig, duidelijk en vriendelijk

Remco

Wat viel u in positieve zin op?
nakomen afspraken manier van werken (netjes, weinig lawaai)

Geen idee

Van ons uit was alles naar tevredenheid dus geen op of aanmerkingen

Goede voorlichting en prima personeel
Goede snelle service

Erik

Ga zo door

Wat viel u in positieve zin op?
De mensen weten waar ze het over hebben.

dinjens

De snelheid van uitvoering
Helemaal niks mis mee

Wetzer

SterSterSterHalve sterLege ster

Nalopen. Een gat is niet afgesmeerd. Cement resten op beugels regenpijp.

afspraken zijn correct nagekomen
info mbt afgesproken tijd