anonymous
- Kunt u dit toelichten? Waarom zou u isolatie van Nederland Isoleert wel/niet aanbevelen?
- het isoleren is snel en goed verlopen
- Wat viel u in positieve zin op?
- alles verliep goed en snel met mensen die erg vriendelijk waren
Betere communicatie en zorgen dat ze hun materiaal op orde hebben. Te korte slang en geen lamp!!
Geen ga zo door
Geen idee
Van ons uit was alles naar tevredenheid dus geen op of aanmerkingen
Ga zo door
vi
Het is niet duidelijk geweest dat we nederland isoleert betalen moeten. En dan zelf daarvan weer een afschrift kopiëren en dat dan weer vervolgens opsturen voor een bouwsubsidie. Alles zou geregeld worden. Dus om te weten wie er word betaald moet ik nederland isoleert opbellen.
geen tips
Beter communiceren.
Even de afspraken (tijdstippen) beter checken. Bij ons kwam men ‘‘s middags om 13 uur ipv in de ochtend om 8 uur.
Niks
Nalopen. Een gat is niet afgesmeerd. Cement resten op beugels regenpijp.
misschien komt dat nog hoor, maar een beatlingsbevestiging ontvangen
Nederland Isoleert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nederland Isoleert heeft de volgende resultaten bereikt:
vi
geen tips
Beter communiceren.
Niks
Nalopen. Een gat is niet afgesmeerd. Cement resten op beugels regenpijp.
misschien komt dat nog hoor, maar een beatlingsbevestiging ontvangen
Nederland Isoleert heeft de volgende resultaten bereikt: