Gabriëlla

Nog nooit een dieet gevolgd, maar hierdoor binnen korte tijd 10 kilo afgevallen

Gezond en snel afslanken

Sandra Blokvoort

De diëtiste die ik had heel vriendelijk alleen ze heeft me niet meer teruggebeld na de laatste keer dat ze dat heeft afgesproken

Beschrijf uw ervaring in een regel

Ik heb helaas geen resultaat gehad met dit gebeuren alleen maar ellende met mn darmen en niet afgevallen dus ik vind het heel jammer van mn geld en ik zou niemand dit programma aanbevelen helaas

Kim

Erg onvriendelijk en onsympathieke vrouw die eigenaar. Als je haar iets vraagt krijg je standaard het antwoord kijk maar in je boekje denkt totaal niet met je mee of geïnteresseerd in je .

Verschrikkelijk

Alina

Cijfer 10

Beschrijf uw ervaring in een regel

Perfect, makelijk te doen geen honger gevoel.

B

Positiv

Beschrijf uw ervaring in een regel

Methode werkt prima

Sabine

Prettig en snelle communicatie

Beschrijf uw ervaring in een regel

Deskundig, veel ervaring, kennis, goede adviezen.

Frmke

Individuele begeleiding gericht op de persoon en wat diegene nodig heeft qua voeding, uitleg en advies

Beschrijf uw ervaring in een regel

Goede begeleiding en positieve feedback

Suzan Ruesseler

Heldere informatie online en in gesprekken, informeel, toegesneden op individuele gezondheidswaarden en behoeften, prettig contact

Beschrijf uw ervaring in een regel

Een doeltreffend, realistisch en eenvoudig te volgen programma om gezond te eten en af te vallen met aanbeveling voeding en online gespreksondersteuning -werkt perfect.

Vernon

To the point, vriendelijk en zeer deskundig.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Van afvallen bijzaak gemaakt en van fit worden hoofdzaak. Nog nooit eerder met zo lekker en gezond eten zonder poespas in 3 maanden 13 kilo afgevallen en belangrijker nog van long- covid opgeknapt.

Maas

Positief. Ik kan alles vragen. 10 tot 15 begeleidingsmomenten.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Al 9 kilo afgevallen. Persoonlijk plan en ik doe kennis op over gezonde voeding en waar ik op moet letten.