Alverna Lew Jen Tai
- Product of service:
- Xxx
Nog nooit een dieet gevolgd, maar hierdoor binnen korte tijd 10 kilo afgevallen
Erg onvriendelijk en onsympathieke vrouw die eigenaar. Als je haar iets vraagt krijg je standaard het antwoord kijk maar in je boekje denkt totaal niet met je mee of geïnteresseerd in je .
De diëtiste die ik had heel vriendelijk alleen ze heeft me niet meer teruggebeld na de laatste keer dat ze dat heeft afgesproken
Cijfer 10
Positiv
Prettig en snelle communicatie
Individuele begeleiding gericht op de persoon en wat diegene nodig heeft qua voeding, uitleg en advies
Heldere informatie online en in gesprekken, informeel, toegesneden op individuele gezondheidswaarden en behoeften, prettig contact
To the point, vriendelijk en zeer deskundig.
Positief. Ik kan alles vragen. 10 tot 15 begeleidingsmomenten.
Dik tevreden
Goede resultaten, duidelijk, en goed begeleid.
Ben 18 kg afgevallen door mijn plan en na een jaar nog steeds op gewicht
Goede begeleiding en het werkt
Nederland Slank verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nederland Slank heeft de volgende resultaten bereikt:
Nog nooit een dieet gevolgd, maar hierdoor binnen korte tijd 10 kilo afgevallen
Cijfer 10
Positiv
Prettig en snelle communicatie
To the point, vriendelijk en zeer deskundig.
Positief. Ik kan alles vragen. 10 tot 15 begeleidingsmomenten.
Dik tevreden
Goede resultaten, duidelijk, en goed begeleid.
Ben 18 kg afgevallen door mijn plan en na een jaar nog steeds op gewicht
Goede begeleiding en het werkt