8.8 /10

checkbox92% beveelt Nederlandse Academie voor Psychotherapie aan!

Kim van der Kleij

Het heeft mij opgeleverd dat ik gedegen fundamentele kennis heb opgedaan om mensen te begeleiden in hun veranderingsproces om middels kort durende therapie het leven te leiden wat ze willen. Ik waardeer de methode die de cliënt centraal zet en op vaak wonderlijke wijze elke keer weer bewijst dat de cliënt in zijn kracht komt. Ook waardeer ik mijn persoonlijke reis die hieraan gekoppeld is zodat ik zowel als mens als professioneel gegroeid ben om de ander kundig en bekwaam te kunnen begeleiden.

Sonja Heimann

Ik heb tijdens de opleiding een boeiend vak geleerd, waarin ik me steeds verder kan verdiepen, maar ook een enorme sprong in mijn eigen ontwikkeling en zelfkennis gemaakt. De opleiding is intens maar ook goed gestructureerd met uitstekende docenten.

Integratief Counselor en Coach

anonymous

Hoe de cliënt te activeren in zijn veranderproces en nieuwsgierig te zijn hoe de cliënt het überhaupt voor elkaar krijgt om te veranderen.

Integratieve Counseling

M

Zelf kennis en een heel nieuw vak. Ik waardeer het meest dat er genoeg ruimte en aandacht is voor een persoonlijk groeiproces. Daarnaast waardeer ik erg dat de methode wat mij betreft helemaal waterdicht is.

anonymous

Persoonlijke ontwikkeling en ambacht geleerd.

anonymous

Persoonlijke groei, veel inzichten in mezelf en mijn vak als counselor. Ik ben echt bezig met het Vak counseling

Integratieve psychotherapie

Linde

Een sterke impuls voor mijn ontwikkeling, zowel als professional als privé.

Integratieve Counselor

anonymous

Verdieping en bruikbare handvatten, zelfs voor een senior therapeut!

Kinderen en scheiding

Louise

Een fijne Coach opleiding, die best wel pittig was. Vooral de leertherapie en supervisie begeleiding hebben veel geholpen om mijn blinde vlekken te herkennen. De cliënt kan het, weet het en doet het is zo een mooi gegeven. Was veel leren en meteen ook toepassen in de praktijk wat voor mij goed werkt. O ja, en de locatie is ook heel mooi en goed te bereiken.

Beroepscoach

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik vind dit een onbetrouwbare club. Je mag en dient gelijk in de praktijk te starten met councellen. Dit is niet realistisch. De intakeprocedure is erg ondoorzichtig. Er wordt gerommeld met de inschrijfdatum. Het is erg onduidelijk welke titel je na afloop krijgt.

integratieve councellor

Antwoord Nederlandse Academie voor Psychotherapie

Beste anonymous, Wat jammer om te lezen dat je het zo hebt ervaren. Heb je wel alle beschikbare informatie tot je genomen? Wanneer iets onduidelijk voor je is, dan kun je altijd een berichtje sturen naar opleidingsadviseur@academie-psychotherapie.nl, daar staan 5 ervaren therapeuten/voorlichters voor je klaar om je onduidelijkheden op te helderen. Ook verzorgen we iedere maand een Online Open avond en 3x per jaar ben van harte welkom op de Academie op onze Experience Day om aan den lijve te ervaren waar het in de opleidingen over gaat. Ook zal het je klip en klaar duidelijk worden hoe je in onze praktijkgerichte opleidingen onder supervisie leert om cliënten op een ethische en verantwoorde wijze vanaf kleine vraagstukken tot steeds wat zwaardere problematiek te helpen. Over de intake: heb je informatie gezien op https://www.academie-psychotherapie.nl/de-intake-startpunt-van-je-ontwikkeling/? Kun je dan aangeven wat je hier nog niet begrijpt? Over de studie hebben we ook een uitgebreide studiegids voor je. Heb je die opgevraagd? Geef ons een berichtje, we helpen je graag. Hopelijk tot ziens! Valerie, studievoorlichter

Geantwoord op

anonymous

Het was een interessante webinar met Jan Rademaker. Ik heb me geen moment verveeld. Wat is hypnotherapie toch een leuk vakgebied.

webinar medische hypnose

Mooie leslokatie met bevlogen docenten

Hypnotherapie

Nederlandse Academie voor Psychotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Nederlandse Academie voor Psychotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 19 september 2024

Nederlandse Academie voor Psychotherapie

De Nederlandse Academie voor Psychotherapie heeft zich ontwikkeld tot het toonaangevende ontwikkelings- en opleidingsinstituut in het gebied van de Integratieve benadering van Coaching, Counseling, Hypnotherapie en Psychotherapie, zowel in Nederland als in Europa. Alle Integratieve opleidingen zijn erkend door de European Association for Integrative Psychotherapy (EAIP).

Klaprozenweg 123

1033 NN Amsterdam

Kim van der Kleij

Sonja Heimann

Integratief Counselor en Coach

Integratieve Counseling

M

anonymous

Persoonlijke ontwikkeling en ambacht geleerd.

Integratieve psychotherapie

Linde

Een sterke impuls voor mijn ontwikkeling, zowel als professional als privé.

Integratieve Counselor

anonymous

Verdieping en bruikbare handvatten, zelfs voor een senior therapeut!

Kinderen en scheiding

Louise