Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

heer Heezemans

Snel en goed geknipt

Mijn kapster knipte precies zoals ik had gevraagd en verder sprak ze weinig, wat ik zeer fijn vindt

heer Kennepohl

Prima, goed en keurig geholpen

vriendelijk, luisteren goed naar de klant en voeren dit na tevredenheid uit.

heer Leurink

Helemaal goed

centrum Rotterdam

mevrouw Alkemade

Super efficiënt, duidelijk en goede begeleiding

Snel geknipt, duidelijke communicatie

Noordermeer

Goed ontvangen, moest even wachten, maar dat was te verwachten. Tevreden en met een mooi kapsel naar buiten kunnen lopen.

Aardige medewerkers, goede sfeer

mevrouw Van Der Velden

Prettige sfeer, er word goed geluisterd naar wat er gedaan moet worden en goed nagekeken. Elke keer zeer tevreden.

Heel vriendelijk, gezellige sfeer.

mevrouw van As

Heel erg goed bevallen! Goede service en expertise!

Fijn dat er zo'n uitgebreide analyse werd gedaan en ook goed werd meegedacht om hier iets aan te doen, ook luisterend naar de verwachtingen van mij. Ik vertelde dat ik normaal niet heel veel moeite... Fijn dat er zo'n uitgebreide analyse werd gedaan en ook goed werd meegedacht om hier iets aan te doen, ook luisterend naar de verwachtingen van mij. Ik vertelde dat ik normaal niet heel veel moeite in mijn haar stop, dus ook hier werd rekening mee gehouden toen er aanbevelingen werden gedaan over wat ik anders kan doen.

mevrouw Portielje

Leuke ontvangst fijne lerares . Die de hele tijd vrolijk blijft tegen ons en haar leerlingen.

Hele goede sfeer

mevrouw

Het was een fijne ervaring met een goed resultaat

Fijne kapster met goed advies en ideeen

heer van Eeuwijk

Werd snel geholpen en de dames aan het werk waren erg enthousiast

De studente die mij knipte was erg gefocused op mijn haar en heeft mijn haarbos ook goed uitgedund en in model gekregen