Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

Ik heb een goede ervaring gehad bij de Nederlandse Kapperakademie. Ik ben goed geholpen, het contact met de kapster was fijn en ik ben erg tevreden met het eindresultaat.

Goede samenwerking tussen student en docent, goed geluisterd naar mijn wensen

Goed en zorgvuldig geknipt.

Ze namen de tijd voor mij.

Top! Ze deed het heel erg netjes. Ook fijn dat ze haar inzicht laat zien en dus professioneel overkwam.

Ik werd meteen aangesproken, er werd meteen informatie verschaft over de wachttijd (omdat ik wel ‘gereserveerd’ had). Iedereen was aardig en had een open houding. Salon was netjes en mooi ingericht.

Aisha

Fijne ervaring, kom zeker terug

Vriendelijk en professioneel

Frederique

Gezellige sfeer. Goed geknipt, erg tevreden.

Netjes en opgeruimd.

R. Zwart

Uitstekend

goed bereikbaar, goede service. Online afspraken maken is verbetering.

Dafni

Mijn ervaring was heel goed. Anna was vriendelijk en effectief.

Edwin Treffers

Mooi dat jullie goede kapsters opleiden

Voor aanvang van de wasbeurt / knipbeurt worden een aantal goede vragen gesteld, waardoor de kapster weet welke actie benodigd is.

Nienke

Rotterdam niet mariniersweg

Vriendelijk en prettige ontvangst

Joost Schipper

Gebeld om mijn online afspraak te verzetten, omdat ik eerder vrij was, gelukkig kon dit en kon ik gelijk langskomen. Goede ontvangst zoals altijd en gelukkig geen wachttijd. Vriendelijke kapper... Gebeld om mijn online afspraak te verzetten, omdat ik eerder vrij was, gelukkig kon dit en kon ik gelijk langskomen. Goede ontvangst zoals altijd en gelukkig geen wachttijd. Vriendelijke kapper (Stefan locatie Pompenburg).

Geen wachttijd