heer Bothof
- Beschrijf hier uw ervaring met de Nederlandse Kappersakademie:
- Zeer prettig
- Sterke punten
- Snel en to the point ingecheckt.
- Eindoordeel
- 5
98% beveelt Nederlandse Kappersakademie aan!
98% beveelt Nederlandse Kappersakademie aan!
Zeer prettig
Heel prettig en professioneel.
Heel goed
Goed!
Heel positief!
Ik kom er graag
It was a great experience. The hairdresser understood what I wanted and the result was as expected.
Erg positief, goed geknipt
Altijd super!
Wederom geweldig! Lieve mensen, gastvrij, gezellig, en mijn haar is goed geknipt :)
Prima kapster. Doet wat ik heb gevraagd. Kleuradvies wenkbrauwen vind ik minder maar dat had de kapster zelf niet bedacht.
Zeer prettig. Enthousiaste ontvangst. Elke nieuwe handeling werd goed uitgelegd.
Top! jonge studenten met gevoel voor het kappersvak . kom al 5 jaar ! altijd perfect geknipt !
Erg vriendelijk en flexibel qua tijden/afspraken
Reserveren gaat makkelijk en snel via de website. Fijn dat je meteen de prijs hoort van de knipbeurt. Ik werd snel geholpen maar het was dan ook maandag 6 januari dus niet druk
Nederlandse Kappersakademie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nederlandse Kappersakademie heeft de volgende resultaten bereikt:
Nederlandse Kappersakademie
Mariniersweg 149
3011 NK Rotterdam
Zeer prettig
Heel prettig en professioneel.
Heel goed
Goed!