mevrouw Veldhuis
- Sterke punten
- Vriendelijk en duidelijk
- Soort behandeling
- Knippen/snijden
98% beveelt NKA Rotterdam Pompenburg aan!
Goed!
Fijne ervaring. Het was een hele lieve meid. De meiden zaten elkaar een beetje in de weg in de ruimte en met de materialen en de kassa. Dat ligt misschien meer aan de faciliteiten van de kapsalon, dat weet ik niet.
Heel fijn! Vrolijk, zorgzaam en kwaliteit.
Heel goed en zeer te reden
Erg goed
Prime plek om goed geknipt te worden en goed advies te krijgen
Uitstekend
Very good haircut. Nice people.
Rotterdam Pompenburg
Top
Goed, snel, vriendelijk, ordelijk
Zoals altijd, en zeker bij de vestiging Pompenburg, een hele fijne ervaring waar ik naar uitkijk :)
It Was great
Zeer prima!
Goede kapper en de prijs is ook fijn!
NKA Rotterdam Pompenburg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Rotterdam Pompenburg heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Rotterdam Pompenburg
Mariniersweg 149
3011 NK Rotterdam
Goed!
Heel fijn! Vrolijk, zorgzaam en kwaliteit.
Heel goed en zeer te reden
Erg goed
Prime plek om goed geknipt te worden en goed advies te krijgen
Uitstekend
Very good haircut. Nice people.
Rotterdam Pompenburg
Top
Goed, snel, vriendelijk, ordelijk
It Was great
Zeer prima!
Goede kapper en de prijs is ook fijn!
NKA Rotterdam Pompenburg heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Rotterdam Pompenburg