Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling

mevrouw Anna

Goed! Behulpzaam en vriendelijk personeel

Net, vlot, duidelijk, beleefd

mevrouw van der Sijde

Sympathieke omgeving van lerende studenten die hun vrouwtje/mannetje staan in de knipkunsten

sympathieke sfeer van de lerende studenten

mevrouw Ubet

Really good

The service was on time and fast

mevrouw Timmermans

Goed!

Snel geknipt

Heel vriendelijk, rustige sfeer, kundige mensen.

Werd snel geholpen, hele aardige kappers, alles goed verzorgd.

mevrouw de Maar

Zeer tevreden over mijn knipbeurt. Er werd goed geluisterd en het resultaat is precies wat ik wilde.

Erg vriendelijk en behulpzaam.

mevrouw van den Tempel

Ik vind het altijd wel leuk om geknipt te worden door iemand die het aan het leren is. Ik zat zelf in het onderwijs en ik vind het grappig om de instructies te horen.

vriendelijk

heer van Zanten

Corona proof was erg goed geregeld. Vond het eigenlijk wel fijn dat het rustiger is dan normaal.

mevrouw Vonk

Duur voor kappersakademie en werd mij niet uitgelegd waar de hoge prijsopbouw vandaan komt van 130.00.
Maar zag op rekening thuis meerdere behandeling dubbel staan waaronder toeslag langhaar terwijl ik schouderlengte heb

Schoon

Reactie NKA Amsterdam:

Beste mevrouw Vonk, Het feit dat een aantal behandelingen dubbel op uw bon staan wil niet zeggen dat u meerdere malen voor hetzelfde betaald. Afhankelijk van het aantal gebruikte CC verf, slaan wij... Beste mevrouw Vonk, Het feit dat een aantal behandelingen dubbel op uw bon staan wil niet zeggen dat u meerdere malen voor hetzelfde betaald. Afhankelijk van het aantal gebruikte CC verf, slaan wij een behandeling aan. Ik begrijp dat het verwarrend kan zijn maar dit is de wijze waarop een prijs wordt opgebouwd. In onze ogen transparant en omdat we voorafgaand aan de behandeling de prijs met u bespreken kunt u achteraf niet voor een verrassing komen te staan. Ik zag dat u de behandeling waarde met een 6. Als u niet tevreden bent over het eindresultaat...neem dan alstublieft morgen even telefonisch contact met ons op. Want het resultaat moet natuurlijk wel top zijn. Fijne avond, Martijn Abers, algemeen directeur.

mevrouw Molenaar

Contact goed. Niet blij met knip resultaat: korter dan afgesproken. Verzorgende shampoo afgerekend terwijl ik gewassen was met normale shampoo.

Contact met kapster

Reactie NKA Amsterdam:

Beste mevrouw Molenaar,
Beste mevrouw Molenaar,
Jammer dat uw behandeling niet naar wens is verlopen. We hopen dat u ons nog een keer de kans geeft om te laten zien dat het wel naar uw wens kan verlopen. Neemt u dan de bon mee van deze behandeling? Dan kunnen we die afgerekende shampoo weer in mindering brengen op de nieuwe bon. Fijne dag en hopelijk tot ziens, Martijn Abers, Algemeen directeur.