heer Alting von Geusau
- Sterke punten
- Vakkundigheid van de kapster in opleiding en professionaliteit van de docent. Bovendien erg vriendelijkgeholpen.
- Soort behandeling
- Knippen
97% beveelt NKA Den Haag / Rijswijk aan!
Heel positief en professioneel geholpen
Door een ontzettend leuke en vriendelijke kapster geknipt. Ook goed gedaan. Wil volgende keer ook zeker door haar geholpen worden. Zo een leuke meid.
Beste kapperszaak in de regio
Prima geholpen, het duurt wat langer, het resultaat is uitstekend!
goed
Prettige ontvangst en goede haarverzorging
Rijswijk
Prettige ontvangst en vriendelijke studenten
Aardige kappers, er wordt de tijd voor je genomen en goed geluisterd.
Heel goed
Ruime zaak. Leuke docenten
Prima geholpen. Vriendelijke kapster en ontvangst. Min puntje lange wachttijd, ong 25/30 minuten.
Zeer vriendelijk geholpen en de jonge dame was zeer kundig en toezicht van de leerkracht was prima
Top en goed 👍🏻
NKA Den Haag / Rijswijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Den Haag / Rijswijk heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Den Haag / Rijswijk
Steenvoordelaan 267
2284 CM Rijswijk
Beste kapperszaak in de regio
Prima geholpen, het duurt wat langer, het resultaat is uitstekend!
goed
Prettige ontvangst en goede haarverzorging
Rijswijk
Prettige ontvangst en vriendelijke studenten
Aardige kappers, er wordt de tijd voor je genomen en goed geluisterd.
Heel goed
Ruime zaak. Leuke docenten