Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw Spruit

Een zeer goede en professionele ervaring. Fijne en ongedwongen sfeer.

Vriendelijk en duidelijk

mevrouw Aguilar Pena

Heel goed

De dames luisteren goed wat de klant wilt

heer Ahn

A student is not kind

No

heer Heruer

Was er voor de 1e keer. Werd netjes gebeld dat het later werd, echter niets van gemerkt. Werd geholpen door een zeer vriendelijke jongen en ging zeer tevreden met een voor mij verrassend nieuw... Was er voor de 1e keer. Werd netjes gebeld dat het later werd, echter niets van gemerkt. Werd geholpen door een zeer vriendelijke jongen en ging zeer tevreden met een voor mij verrassend nieuw kapsel naar huis. Bakkie koffie of thee miste ik wel. Zeer acceptabel tarief.

Reeds genoemd

Nikki

Super fijn! Goede service, vriendelijke mensen, ging allemaal soepel.

Snel geholpen, de student snapte precies wat ik wilde. Zij werkte netjes, heeft de tijd genomen om het goed te doen maar het duurde ook niet lang. Heel tevreden!

heer De Keizer

Diegene die me hielp was wat stressig, ging gelijk al bovenop mijn hoofd met tondeuse aan de gang, wilde gedekt houden. Uiteindelijk opgelost naar tevredenheid.

heer Vermeeren

1e keer. Goed bevallen en tevreden

Bij melding van een andere afspraak late, deed men moeite om me snel te helpen

heer Van Olffen

?

mevrouw Janse

Goed geholpen tijdens mijn bezoek door een aardige student. Eindbeoordeling gehad door docent. Wachttijden wat langer dan bij een reguliere kapper, maar dat mag ook voor deze prijs. Kortom, ik kom... Goed geholpen tijdens mijn bezoek door een aardige student. Eindbeoordeling gehad door docent. Wachttijden wat langer dan bij een reguliere kapper, maar dat mag ook voor deze prijs. Kortom, ik kom zeker nog eens terug.

Afspraak makkelijk en snel online in te plannen.

heer Simons

Mariniersweg