Sophie
- Sterke punten
- Was goed. Begeleiding en aandacht werd genomen
- Product of service:
- Knippen
95% beveelt Nederlandse Kappersakademie aan!
95% beveelt Nederlandse Kappersakademie aan!
Was goed, mooi geknipt
Mijn ervaring die dag dat ik mijn haar ging laten knippen was goed, het meisje dat me hielp was erg aardig, vriendelijk, aandachtig voor details, haar naam is Inez, ik denk dat ze een goede kapper zal zijn!!
Prima. Goed geknipt met goede begeleiding
Erg lieve mensen en een fijne sfeer. Mijn haar is precies geknipt hoe ik wilde.
Ik heb me haar laten verven en knippen, na heel nare ervaringen bij salons. Zal dit mijn go to salon worden niet alleen word er oprecht naar je geluisterd maar voordat ze verder gaan word er nog goed gekeken of alles goed is en dat is fijn, ik wou terug naar me eigen haar kleur en dat heeft ze ontzettend goed gedaan
Fantastisch wordt er altijd goed geknipt en mensen zijn open voor een praatje
goed geknipt, geheel volgens wens
Goed.
Erg prettig en luisteren echt naar de wens van ons en naar tevredenheid
Tevreden
Ik kom hier al heel veel jaren
Goed ontvangen en er is goed geluisterd.
vriendelijke ontvangst
Ik ben in algemeen tevrede alleen moeten ze beetje sneller werken .
Tevreden en klantvriendelijk voor een goede prijs
Nederlandse Kappersakademie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nederlandse Kappersakademie heeft de volgende resultaten bereikt:
Nederlandse Kappersakademie
Mariniersweg 149
3011 NK Rotterdam
Prima. Goed geknipt met goede begeleiding
Erg lieve mensen en een fijne sfeer. Mijn haar is precies geknipt hoe ik wilde.
Fantastisch wordt er altijd goed geknipt en mensen zijn open voor een praatje
goed geknipt, geheel volgens wens
Goed.
Erg prettig en luisteren echt naar de wens van ons en naar tevredenheid
Tevreden
Ik kom hier al heel veel jaren
Goed ontvangen en er is goed geluisterd.
vriendelijke ontvangst
Ik ben in algemeen tevrede alleen moeten ze beetje sneller werken .
Tevreden en klantvriendelijk voor een goede prijs
Nederlandse Kappersakademie heeft de volgende resultaten bereikt: