heer sultan
- Sterke punten
- Hij knipte met passie en professionaliteit.
- Soort behandeling
- Hair cut
96% beveelt NKA Rotterdam Mariniersweg aan!
96% beveelt NKA Rotterdam Mariniersweg aan!
goed
correct op afgesproken tijd en vriendelijk
Het was over het algemeen een goede ervaring. Ik zie wel nog enkele verbeter punten.
Elke keer is het een positieve ervaring, ik kom er graag en ga tevreden naar huis
Heel goed!! Mijn haar is echt perfect gekleurd, prachtig! Zo blij mee
Kom er al jaren met plezier. Een kletspraatje met de student. Bij de een gaat dat wat vlotter als bij de ander, maar dat is logisch. De manier van knippen verschilt ook wel eens, maar het gaat tenslotte om het eindresultaat. Ik ga altijd tevreden naar huis.
everyone was very polite, good communication during the cutting
zeer positief
Fijne ervaring
Heel goed
Goede ervaring! Super vriendelijk en zorgvuldig geknipt.
NKA Rotterdam Mariniersweg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NKA Rotterdam Mariniersweg heeft de volgende resultaten bereikt:
everyone was very polite, good communication during the cutting
zeer positief
Fijne ervaring
Heel goed
Goede ervaring! Super vriendelijk en zorgvuldig geknipt.
NKA Rotterdam Mariniersweg heeft de volgende resultaten bereikt:
NKA Rotterdam Mariniersweg