Igor bouwens

Zeer goede opleiding die keurig online te volgen is. Duidelijk van opzet en makkelijk gestructureerd is. Fijne downloads in de cursus.

Feng shui

Goede cursus. Interessant

Reiki 1

Fijne groep, goede begeleiding. Mooie ervaring en cadeau voor mezelf.

Reiki I

Myrian SACKSIONI

Fijne ruimte , aardige Reiki master

Reiki

Renee Trijselaar

Ik vond het een hele fijne en heldere cursus.

Merle

Mooie ruimte, fijne groep deelnemers en ervaren Reiki Master. Aan de theoretische informatie wordt weinig aandacht besteedt. Tip: geef tijdens deelname aan reiki 1 ook informatie en/of de... Mooie ruimte, fijne groep deelnemers en ervaren Reiki Master. Aan de theoretische informatie wordt weinig aandacht besteedt. Tip: geef tijdens deelname aan reiki 1 ook informatie en/of de handoplegging op papier mee.

Was super

Reiki1

Fadime

Fijn

Shin do

Reactie Nederlof Centrum:

Bedankt voor je positieve feedback!
Team Nederlof

Super. Veel geleerd. Erg goede training ontvangen.

SHINDO

Reactie Nederlof Centrum:

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je veel hebt geleerd in de Shin do cursus.

S.Mirachor

"Reiki is voor mij meer dan alleen een techniek; het is een levensfilosofie die me heeft geholpen om meer in contact te komen met mijn innerlijke zelf. Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd hoe ik... "Reiki is voor mij meer dan alleen een techniek; het is een levensfilosofie die me heeft geholpen om meer in contact te komen met mijn innerlijke zelf. Tijdens mijn opleiding heb ik geleerd hoe ik energie kan doorgeven en mijn intuïtie kan volgen. De docente was ongelooflijk ondersteunend en inspirerend, wat het leerproces des te aangenamer maakte. Ik heb niet alleen de basisprincipes van Reiki geleerd, maar ook hoe ik deze in mijn dagelijks leven kan toepassen..."

Reiki 2

Reactie Nederlof Centrum:

Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij te horen dat de reiki 2 cursus je zo heeft geholpen en dat je de begeleiding als inspirerend hebt ervaren. Het is fijn om te zien hoe je Reiki nu in je... Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij te horen dat de reiki 2 cursus je zo heeft geholpen en dat je de begeleiding als inspirerend hebt ervaren. Het is fijn om te zien hoe je Reiki nu in je dagelijks leven toepast!