De docent
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Het voltooien van de inschrijving

SterSterSterSterLege ster

Leraar was beter dan ik verwacht had. enkele aanwezigen (waaronder ik) zeiden bij de check-in dat ze hier waren omdat het moest. gaandeweg werden we steeds enthousiaster. prima

Ronny Geven

SterSterSterSterLege ster

Leuk gepresenteerd. Leerzaam. Ruimte voor vragen gerelateerd aan, maar niet direct betreffende 61439.

De instructrice heeft zeer uitgebreide ervaring, en geeft ook met plezier les. Hierdoor was de stof ook gemakkelijk te begrijpen.

Dhr. Benjamin van der Weert

SterSterSterSterLege ster

Monique heeft een fijne training verzorgd. Het was heel duidelijk dat ze veel kennis heeft over het onderwerp. Waar in het eerste deel van de dag er zo nu en dan een oefening in zat om even te breken van het luisteren, was dit in het tweede deel niet het geval. Dit zou de aandacht verbeteren om even wat interactie/afwisseling te doen

Een zeer informatieve training. De lesstof is leuk en boeiend verteld. Wel vind ik dat de hoeveelheid onderwerpen niet helemaal in de beschikbare tijd past. Misschien een idee om de training een uur eerder te laten beginnen, zodat er iets meer tijd is. Verder heel positief ervaren, ik kijk al weer uit naar mn volgende Nen training.

Duidelijk, overzichtelijk, goede uitleg van de onderwerpen

Dhr. R Borsje

Goed en informatief

SterSterSterSterLege ster

Ik heb de training als prettig ervaring. Er werd goed ingegaan op de aspecten van Informatiebeveiliging waarbij er ook rekening werd gehouden met het niveau van de kandidaten (reeds bekend met ISO 27001 of in mindere mate). Een verbeterpunt is om misschien wat meer interactieve onderdelen/opdrachten aan de training toe te voegen zodat het niet te vaak/te lang een informatiestroom is die één kant op gaat.

SterSterSterSterLege ster

De methodiek wordt helder toegelicht.

Marite de Bruin

Het was leuk en interessant.

SterSterSterSterLege ster

Ik denk dat de training meer aangepast moet worden voor NEN1010 voor beheerders, dus waar moeten we bijvoorbeeld alart op zijn en dat soort zaken. Verder was de training natuurlijk inhoudelijk helemaal goed, maar mogelijk iets te inhoudelijk.

SterSterSterSterLege ster

Het was een beperkte groep met daardoor veel ruimte om de inhoud van de training in de eigen organisatiecontext te plaatsen. Daar gaven de trainers ook voldoende ruimte voor, erg prettig.

Prima indruk

Zeer ervaren docent, erg goed

SterSterSterHalve sterLege ster

De training was goed te volgen en inhoudelijk sterk het is alleen wel aan één stuk informatie waardoor je aan het einde van de dag wel de concentratie verliest

NEN Trainingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NEN Trainingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.4/10
  • checkEerste review geschreven op 29 september 2016

NEN Trainingen

Trainingen moeten aansluiten op uw werkzaamheden en kennisniveau. Want u wilt meteen met de opgedane kennis aan de slag. In elke fase van uw loopbaan kunt u bij NEN terecht om u verder te ontwikkelen op het gebied van normen en hun toepassing. NEN onderscheidt zich van andere commerciële opleiders door de combinatie van het toepassen van normen met persoonlijke groei. De docenten van NEN Trainingen die u daarbij helpen zijn dé experts in hun vakgebied. Ze zitten vaak in normcommissies en hebben meegedacht over de ontwikkeling van de normen.

Vlinderweg 6

Duidelijk, overzichtelijk, goede uitleg van de onderwerpen

Dhr. R Borsje

Goed en informatief

SterSterSterSterLege ster

De methodiek wordt helder toegelicht.

Marite de Bruin

Het was leuk en interessant.

Prima indruk

Zeer ervaren docent, erg goed