De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Dhr. Thijs Langelo
Prima leraar en lesmateriaal. Had graag gezien wat meer praktijk voorbeelden; Dubbele rails in RaK kasten, aansluiten pendels e.d.
Er werden veel praktijkvoorbeelden zeer uitgebreid behandeld wat op zich wel interessant is maar: - Ik vond het soms iets te uitgebreid en mocht wel wat meer to the point. - Er werd wel iets verteld...Er werden veel praktijkvoorbeelden zeer uitgebreid behandeld wat op zich wel interessant is maar: - Ik vond het soms iets te uitgebreid en mocht wel wat meer to the point. - Er werd wel iets verteld over de wijzigingen NEN1010 maar was volgens mij te weinig en niet overzichtelijk genoeg. Positief was wel hoe hij het overbrengt maar naar mijn mening iets te uitgebreid soms.
Het was een interessante training. Voor zowel nieuwelingen als ervaren deelnemers goed te volgen.
Ik heb iets nieuws geleerd wat ik nog niet kende m.b.t. NEN 1006: Veilige leidingwaterinstallaties.
Kennisrijke leraar, fijne training gehad.
Dhr. Stefan Lemmens
Duidelijk en prettige uitleg en ruimte voor discussie met collega's en instructeur
Dhr. Laurens van Kuijk
Voldeed volkomen aan onze verwachting
Prima uitgelegd , structuur gekregen waar ik naar op zoek was
Ik vond het goede training wat aansloot bij mijn werkzaamheden. De sfeer waarin de training werd gegeven was prettig. Als verbeterpunt wil ik aangeven is de toets aan het eind van de training. De...Ik vond het goede training wat aansloot bij mijn werkzaamheden. De sfeer waarin de training werd gegeven was prettig. Als verbeterpunt wil ik aangeven is de toets aan het eind van de training. De antwoorden op de vragen mogen wat mij betreft wat duidelijker tussen goed en fout.
Praktische les gehad, heel nuttig. Interactieve les houd je scherp