De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
De training is erg hoog over en gaat weinig in op de specifieke zorg aspecten. Met kennis van ISO 27001 draagt dit niet veel bij.
De training gaat over het inrichten van een ISMS in het algemeen en gaat niet of nauwelijks in op de specifieke zorg aspecten. Met kennis van ISO 27001 draagt deze training niet veel bij.
Het inloggen op de cursus ging eerst niet, na een aantal pogingen en nieuwe uitnodigingen de mail met 3 laptopgebruikers lukte het uiteindelijk wel. Na het inloggen begon het geluid te haperen en...Het inloggen op de cursus ging eerst niet, na een aantal pogingen en nieuwe uitnodigingen de mail met 3 laptopgebruikers lukte het uiteindelijk wel. Na het inloggen begon het geluid te haperen en weg te vallen. Deze problemen zijn waarschijnlijk intern en liggen bij KEMA, echter was hierdoor het begin wat warrig en onduidelijk.
+duidelijke uitleg +comfortabel door online mogelijkheid +voorafgaande informatie betreft inloggen en downloads was duidelijk
Goed dat er vragen worden gesteld online.
In het begon problemen met de verbinding. (Probleem lag bij ons) Daardoor een slechte start. Daarna eigenlijk geen problemen meer.
De training heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Ik heb echter nog geen ervaring met de implementatie van ISO 27001, waardoor alles nieuw voor mij was. Ik begrijp dat de training niet voldeed...De training heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Ik heb echter nog geen ervaring met de implementatie van ISO 27001, waardoor alles nieuw voor mij was. Ik begrijp dat de training niet voldeed aan de verwachtingen van deelnemers die al bekend waren met ISO 27001. Misschien een tip om voor deze groep deelnemers een kortere, puur aanvullende, training te geven, waarbij alleen wordt ingegaan op de verschillen tussen 27001 en 7510. Voor de overige deelnemers, waaronder mijzelf, was de informatie namelijk wel relevant die nu is behandeld.
Homma
De leraar die kon alles goed verwoorden. Hij was duidelijk in zijn verhaal. Ik kon alles goed begrijpen wat hij vertelde
De trainer gaf goed en op een leuke manier les. en had zeer veel kennis , De NEN 1010 is over het algemeen saaie stof. Hij kon ingewikkelde vraagstukken in JIP en Janneke taal uitleggen.
Ven
Te theoretische word veel van tabel naar tabel gesprongen lastig te volgen voor een persoon die sterk op de praktijk gericht is