De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Ik had graag meer voorbeelden van een audit/auditrapport de revue zien passeren. De 1e oefening "mini interview" waarin we elkaar vragen mochten stellen had voor mijn geen echte link met het...Ik had graag meer voorbeelden van een audit/auditrapport de revue zien passeren. De 1e oefening "mini interview" waarin we elkaar vragen mochten stellen had voor mijn geen echte link met het leren uitvoeren van een audit. Deze oefening kan mi korter of gewoon worden beschreven. De oefening met open en gesloten vragen had voor mijn gevoel geen toegevoegde waarde.
- Trainer was zeer professioneel, goed voorbereid en had duidelijk kennis van zaken (theoretisch en praktisch) - Cursusmateriaal was duidelijk en tijdig beschikbaar - Trainingsomgeving...- Trainer was zeer professioneel, goed voorbereid en had duidelijk kennis van zaken (theoretisch en praktisch) - Cursusmateriaal was duidelijk en tijdig beschikbaar - Trainingsomgeving (Uniec3) makkelijk te bereiken
Het was me alleen niet helemaal duidelijk dat de stof zo diep in de details zou gaan. Ik ben daar in de praktijk zelf niet mee bezig. Een groot deel van de dag was dus eigenlijk een 'ver-van-mijn-bed' show, maar toch e.e.a. geleerd
Op het certificaat worden een groot aantal vaardigheden benoemd die ik nu goed zou kunnen uitvoeren. De vaardigheden zijn behandeld maar om te kunnen beoordelen of ik de vaardigheden ook eigen bent...Op het certificaat worden een groot aantal vaardigheden benoemd die ik nu goed zou kunnen uitvoeren. De vaardigheden zijn behandeld maar om te kunnen beoordelen of ik de vaardigheden ook eigen bent moet er veel meer diepgang in de training zitten.
De training is zeer pragmatisch gegeven, iedereen bleef daardoor goed bij de les.
Vries
Uitleg is helder, er is de gehele lesdag door veel ruimte om vragen te stellen en de docent is rustig in zijn uitleg en beantwoord vragen van de cursisten op een prettige manier.
In de online training mis ik het sociale aspect. Samen Koffie drinken, eten, ervaring delen. De afwisseling was de lesstof was voldoende. In de 2e dag zaten een paar dubbele met de eerste dag.
Dhr. Wouter Pleket
Cursus was fantastisch, veel opgestoken, Rob heeft alles prima en zeer duidelijk uitgelegd
Mevr. Judith Witte
Het nadeel van een online training is dat je niet fysiek samen in een ruimte zit. Dan ben je sneller geneigd om vragen te stellen of je eigen verhaal te vertellen. Jet krijgt dan ook een betere...Het nadeel van een online training is dat je niet fysiek samen in een ruimte zit. Dan ben je sneller geneigd om vragen te stellen of je eigen verhaal te vertellen. Jet krijgt dan ook een betere binding met de groep. Nu was deze groep wel heel stil dus dat hielp ook niet mee. Grote pluspunt is dat er break-out rooms gemaakt konden worden en zo toch bepaalde opdrachten kon uitvoeren en bespreken met mede studenten. Ik vond de meerdere pauzes wel prettig want dan bleef je beter bij de stof.
De cursusgever heeft heel veel kennis en kan deze leuk brengen. Op vragen wordt goed ingegaan, met wensen wordt rekening gehouden.