Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Een zeer goede docent met kennis die het goed kan overbrengen!

Prima cursus, erg leerzaam veel info opgedaan het was wel een erg lange zit waardoor de aandacht / concentratie verloren gaat.

De rollenspellen waren interessant, met name ook de discussies die je daarna hebt over wat er gemist is of welke vragen er nog gesteld hadden kunnen worden. De theorie werd voor mij persoonlijk iets... De rollenspellen waren interessant, met name ook de discussies die je daarna hebt over wat er gemist is of welke vragen er nog gesteld hadden kunnen worden. De theorie werd voor mij persoonlijk iets te traag gebracht, waardoor het lastig was de aandacht erbij te houden. De vragen tussen de theorieblokken in om te toetsen dat de besproken theorie begrepen is waren wel erg voor de hand liggend. De vraagstelling klopte ook niet altijd, vooral bij de vragen 'welke is het niet'.

Ik heb de online training als prettig ervaren. Natuurlijk heeft een fysieke training qua interactie de voorkeur, maar ik heb niet de indruk dat ik heel veel informatie gemist heb omdat de training... Ik heb de online training als prettig ervaren. Natuurlijk heeft een fysieke training qua interactie de voorkeur, maar ik heb niet de indruk dat ik heel veel informatie gemist heb omdat de training remote is uitgevoerd.

Hoegee

Dynamisch
Interactief
Afwisselend

Dit zijn een aantal termen die zo in mij opkomen.

Goede introductie van scope en toepassing van 13485

Dhr. Arno Kaijen

Prima training met duidelijke info. Met 10 mensen vind ik het interview gedeelte wel wat lang duren ook al geeft dit wel een goed (leerzaam) beeld van hoe je een interview afneemt. Verder prima.... Prima training met duidelijke info. Met 10 mensen vind ik het interview gedeelte wel wat lang duren ook al geeft dit wel een goed (leerzaam) beeld van hoe je een interview afneemt. Verder prima. Peter is een prettige verteller die je op een ontspannen manier meeneemt in het verhaal en de theorie.

Voor deze cursus en rollenspellen zou het beter zijn om deze toch op locatie aan te bieden. Hoewel de heer Platteschor een goede aanpak had, is het bij dit onderwerp lastig om dit online te doen.

Dhr. Remco Jongsma

Zeer goed inhoudelijk, ook zeer flexibel ingesprongen op specifieke doelgroep van de deelnemers

Hofman

Een zeer goede ervaring gegeven door een zeer vakbekwaam iemand. Veel van geleerd.