De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Aangezien niet echt bekend was hoe de training eruit zou zien, kan ik niet echt zeggen dat deze aan de verwachtingen heeft voldaan. Maar het geheel is goed bevallen.
Afwisseling en dynamiek vond ik prettig. Inleiding van onderwerpen met ondersteuning van acteur positief. Toelichting op de norm (normkennis) bleef wat mij betreft wat onderbelicht.
Prima cursus voor mij heeft mij inzicht gegeven in DC netwerken
Lesmateriaal (digitaal) achteraf verstrekt (zit er nog op te wachten)
Kundige onderbouwing met betrekking tot cultuur als begrip, hier had ik zeker nog verdere gesprekken over gewaardeerd. Wellicht is het ook goed om de dilemma's door deelnemer workshops te bespreken...Kundige onderbouwing met betrekking tot cultuur als begrip, hier had ik zeker nog verdere gesprekken over gewaardeerd. Wellicht is het ook goed om de dilemma's door deelnemer workshops te bespreken waardoor de kennis, of het gebrek daaraan, van de deelnemers beter benut wordt.
Duidelijk verschil aangegeven tussen systeemaudits en de SCL audits
Van te voren had ik niet echt een gevoel bij de training, maar de docent (Niek) deed een zeer goede job om de SCL op een begrijpelijke en praktische manier uit leggen waar wij, toekomstige...Van te voren had ik niet echt een gevoel bij de training, maar de docent (Niek) deed een zeer goede job om de SCL op een begrijpelijke en praktische manier uit leggen waar wij, toekomstige auditoren, veel waarde aan hechten.
Brink
Kennisuitwisseling. Actief.
De inhoud van de cursus en ervaring van de docent waren zeer praktisch en goed verduidelijkt met voorbeelden uit de praktijk.
Praktische training, goed gebruik gemaakt van alle tijd. Ondanks de 1e dag gemist goed beeld gekregen van interne audit opzet