Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Boeije

Heb me , ondanks dat ik loodgieter ben ,geen moment verveeld en toch nuttige informatie opgedaan .
Dank je Ray
Corrrrr

Fijne training goeie voorbeelden uit de praktijk.
En toegankelijke informatie waar iedereen wat mee kan.

De training was interessanter als verwacht, 3 jaar geleden ook een nentraining gehad van rovc hier werd taaie stof doorgenomen. De instructeur nu had veel voorbeelden uit de praktijk waar... De training was interessanter als verwacht, 3 jaar geleden ook een nentraining gehad van rovc hier werd taaie stof doorgenomen. De instructeur nu had veel voorbeelden uit de praktijk waar volgensmij iedereen veel raakvlak mee had dus ook interessant bleef en zijn aandacht er bij hield. Ook de simpele tekeningen verduidelijken een hoop.

We waren met een kleine groep, dit maakt interactie goed mogelijk. Er zat goed afwisseling in het programma, tussen theorie en praktijk.

Dhr. O. Bomius

Was prima te doen. Geen positieve of negatieve feed back.

Dhr. Mitchell Hop

De training was duidelijk! Daarnaast werd het erg energiek uitgelegd, waardoor het voor mij erg goed te volgen was.

Geeft een goed overzicht van wat er op BCM gebied aan normen zijn. Omdat wij toezichthouder zijn is onze positie wat anders dan auditors/consultants, maar evengoed nuttig wat je van de... Geeft een goed overzicht van wat er op BCM gebied aan normen zijn. Omdat wij toezichthouder zijn is onze positie wat anders dan auditors/consultants, maar evengoed nuttig wat je van de auditors/consultants mag verwachten.
Had nog iets meer de diepte in gemogen: Business analysis, kritieke systemen/processen, gefaseerde uithuizing (cold/warm), gefaseerde inhuizing, de governance hiervan, etc.

Sterk verhaal en een goede verbinding met het publiek.

Was deels herhaling en opfrissing, maar ook nieuwe inzichten. Goed om weer even naar de basis terug te gaan, even relativerend te kijken.

Vriendelijke trainer, zou graag wat langer aan de slag gaan met de praktische kant. Eventueel de slides delen om zelf te lezen en de dag inrichten om ermee aan de slag te gaan.