De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Ik beschouwde de training als een opfristraining. Daar voldeed het aan. Gericht wilde ik weten hoe doorvragen aan te leren is. Dit is voldoende aan bod gekomen. Meest duidelijk is het gegeven dat je...Ik beschouwde de training als een opfristraining. Daar voldeed het aan. Gericht wilde ik weten hoe doorvragen aan te leren is. Dit is voldoende aan bod gekomen. Meest duidelijk is het gegeven dat je als auditor 'vlieguren' hiervoor moet maken.
Sterke punten: Een inspirerende trainer met humor, weet de aandacht goed vast te houden. Veel referentie naar de dagelijkse praktijd, niet alleen een theoretische benadering. Duur...Sterke punten: Een inspirerende trainer met humor, weet de aandacht goed vast te houden. Veel referentie naar de dagelijkse praktijd, niet alleen een theoretische benadering. Duur twee dagen was niet te lang te niet kort. Groep van collega's en andere TBI bedrijven, leuk! verbeterpunten: Ik zou graag een goede referentie willen hebben van een perfect auditrapport.
Het was een leerzame training voor mij omdat ik geen ervaring heb met het houden van trainingen. De docent kon het boeiend en duidelijk uitleggen, veel geleerd in die twee dagen.
De trainer bracht het onderwerp helder en hield de aandacht vast. Ook werd ingegaan op opmerkingen uit de groep.
Goede en nieuwe inzichten gekregen
Goede docent, leuke opbouw van de training en zinvolle tips ontvangen
De training voldeed aan mijn verwachtingen. Ik was van te voren bang dat ik bij online trainen mijn aandacht er niet goed bij zou kunnen houden, maar niets was minder waar. Alle onderwerpen kwamen...De training voldeed aan mijn verwachtingen. Ik was van te voren bang dat ik bij online trainen mijn aandacht er niet goed bij zou kunnen houden, maar niets was minder waar. Alle onderwerpen kwamen aan bod.
Sterke punten: - Vragen worden volledig beantwoord. - Goede toelichting op CE en wat het omvat. Verbeterpunten: - Voor mijn projecten is het relevant hoe en wanneer CE getoetst dient te worden in...Sterke punten: - Vragen worden volledig beantwoord. - Goede toelichting op CE en wat het omvat. Verbeterpunten: - Voor mijn projecten is het relevant hoe en wanneer CE getoetst dient te worden in een ontwerpproces en hoe welke afspraken relevant zijn tussen een opdrachtgever en opdrachtnemer. Hier is helaas maar beperkt op ingegaan.
Ik vond het een prettige dag, goede uitleg. vooral over het geen wat eventueel voor kan komen in de ziekenhuizen.
Duidelijk uitleg, goede leraar, voldeed zeker aan de verwachting.