Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Dhr. Jeffrey Vos

Toen ik module 1 en 2 virtueel had gevolgd, had ik eigenlijk geen zin meer in module 3 omdat het toch wel taaie stof is virtueel. Nu module 3 in de praktijk gevolgd zo saai dat het virtuele was, zo... Toen ik module 1 en 2 virtueel had gevolgd, had ik eigenlijk geen zin meer in module 3 omdat het toch wel taaie stof is virtueel. Nu module 3 in de praktijk gevolgd zo saai dat het virtuele was, zo leuk was module 3 door interactie kennisdeling etc.

Mevr. esther Haks

* Was heel overzichtelijk, en duidelijk gepresenteerd * Werd in "makkelijke taal" gesproken * Had graag wat handvaten ontvangen hoe nu op te gaan starten (duidelijke eerste stappen doe dit doe dat... * Was heel overzichtelijk, en duidelijk gepresenteerd * Werd in "makkelijke taal" gesproken * Had graag wat handvaten ontvangen hoe nu op te gaan starten (duidelijke eerste stappen doe dit doe dat om gecertificeerd te worden)

Lonsain

Bovenstaande vraag met 7 beantwoord omdat de training mijn verwachting heeft overtroffen. In plaats van een saaie training over normen een zeer interactieve, op ons werkgebied gerichte training,... Bovenstaande vraag met 7 beantwoord omdat de training mijn verwachting heeft overtroffen. In plaats van een saaie training over normen een zeer interactieve, op ons werkgebied gerichte training, waar ik veel van heb geleerd. Mijn compliment aan trainer Pouw.

- Goede cursusleider - Wachtwoord zoommeeting onjuist, waardoor later gestart. - Pauzes te kort. - Goede uitleg met hoe om te gaan met CE in de praktijk

Hofland

Een goede training met veel inhoud. Fijne gestructureerde opbouw van de slides en het verhaal. Soms werd er te veel op de inhoud van een voorbeeld ingegaan in plaats van de relatie met de theorie,... Een goede training met veel inhoud. Fijne gestructureerde opbouw van de slides en het verhaal. Soms werd er te veel op de inhoud van een voorbeeld ingegaan in plaats van de relatie met de theorie, daar kon iets meer opgestuurd worden (relevantie van discussies).

Alles is denk ik behandeld, in hoe en wat we in het veld verwachten