Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Ik vond het heel fijn dat Wilfried ervoor zorgde dat we de hele dag gefocust bleven en dat we ook interactief mee konden doen. Een fysieke bijeenkomst is nog altijd prettiger, maar hij heeft dit... Ik vond het heel fijn dat Wilfried ervoor zorgde dat we de hele dag gefocust bleven en dat we ook interactief mee konden doen. Een fysieke bijeenkomst is nog altijd prettiger, maar hij heeft dit heel goed gedaan.

Komt overeen met wat ik voor ogen had. Cursusleider heeft veel kennis en ervaring en brengt dit goed over.

Loohuis

Rustig, goed voorbereid, duidelijk, goede interactie, kennis van zaken

Goede duidelijke training. De uitleg van Bonnie is duidelijk zoals altijd. Verder was het een fijne trainingslocatie. Goed bereikbaar en goede verzorging gedurende de dag. (lunch, drinken, etc.)

Veel informatie maar een goede uitleg. Een goede stap de juiste richting op

Bonnie had een duidelijke manier van communiceren en er was ruimte voor vragen.

Betreft: Ervaring online training NEN 3140 Aansprakelijkheid van de IV/WV'er Gezien het onderwerp weet de docent het toch van het begin tot het eind levendig te houden. De casussen dwingen je bij... Betreft: Ervaring online training NEN 3140 Aansprakelijkheid van de IV/WV'er Gezien het onderwerp weet de docent het toch van het begin tot het eind levendig te houden. De casussen dwingen je bij te blijven en leveren een levendige discussie op.

Patrick Hoving

Op het moment van inschrijven dacht ik hoe zal dat gaan een online training?! Maar het viel 100% mee. De verbindingen waren goed, het onderling contact kon goed worden opgebouwd en er was ruimte... Op het moment van inschrijven dacht ik hoe zal dat gaan een online training?! Maar het viel 100% mee. De verbindingen waren goed, het onderling contact kon goed worden opgebouwd en er was ruimte voor het stellen van vragen. Wel kan ik mij voorstellen dat het voor de docent lastiger is geweest om goed in te schatten of hetgeen overgebracht wordt ook daadwerkelijk aankomt bij de studenten.

Zeer duidelijke en heldere uitleg gehad m.b.t. de veiligheidsladder. Daarnaast is er voldoende gelegenheid gegeven voor interactie dan wel feedback. Dit ondanks dat deze training niet fysiek... Zeer duidelijke en heldere uitleg gehad m.b.t. de veiligheidsladder. Daarnaast is er voldoende gelegenheid gegeven voor interactie dan wel feedback. Dit ondanks dat deze training niet fysiek plaatsvond. Chapeau voor de trainer. Mijn persoonlijke doelstelling van deze training is grotendeels bereikt en geeft mij nieuwe inzichten en handvatten.