Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Johan Zegers

Dit was mijn eerste online training, het lukt maar een klaslokaal gezamenlijk hoop ik de volgende keer weer mee te maken.

De trainer en acteur leuk om bepaalde cases te oefenen. Echter de cases zijn veel van hetzelfde. Ik had meer uitleg verdieping verwacht van de Norm.

Dhr. Melcher Zeilstra

Ik was in de veronderstelling dat we een auditor training zouden krijgen, dus gericht op de kennis en vaardigheden nodig voor een audit. In plaats interactie en actieve en herkenbare focus op (door... Ik was in de veronderstelling dat we een auditor training zouden krijgen, dus gericht op de kennis en vaardigheden nodig voor een audit. In plaats interactie en actieve en herkenbare focus op (door mij veronderstelde?) leerdoelen, was er primair een monoloog van de trainer, waarin vooral de Veiligheidsladder aan de orde kwam, en veel minder het auditen.

De training had een goede balans tussen informatievoorziening en interactief werk. Dit zorgde voor een fijne training.

Goede opbouw. heldere uiteenzetting. Had wat meer complexere vormen nog willen zien gericht op specifieke omstandigheden. Daarbij gericht op praktische invullingen.

Deze was goed ,legde alles duidelijk en goed uit. Ook met beelden op t.v. was zeer duidelijk en leerzaam.

Er was van te voren niet helemaal goed gecommuniceerd waar de cursus betrekking op had, wel SCL maar niet dat de norm verder niet inhoudelijk behandeld wordt. Dit ligt niet bij NEN maar bij onze... Er was van te voren niet helemaal goed gecommuniceerd waar de cursus betrekking op had, wel SCL maar niet dat de norm verder niet inhoudelijk behandeld wordt. Dit ligt niet bij NEN maar bij onze eigen organisatie maar dit gaf wel wat ruis tijdens de cursus. Fijne cursusleider Niek Steijger en assistent Vincent. Rustig en beheerst. locatie prima voor elkaar.

Ik vind de online training erg goed want kan beter zien de presentatie en ook de toelichting van de docent. Beter contact met docent voor vragen.

Voor mij een nieuwe Materie dus het was voor de eerste keer een goede en begrijpende uitleg ook het leer/tijd spanne was goed te doen.