Locatie
De docent
Het voltooien van de inschrijving
De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10

Prima training, waarbij voor mij heel veel zaken duidelijk zijn geworden. Goed en duidelijk in elkaar gezet waar ruimte was discussie en voor het vinden van antwoorden op vragen.

Bie

In de uitgebreide voorgesprekken is een werkplan opgesteld dat precies bij onze organisatie past. Ook tijdens de beide training 's ochtenden bleek duidelijk dat de trainer precies de goed toon te... In de uitgebreide voorgesprekken is een werkplan opgesteld dat precies bij onze organisatie past. Ook tijdens de beide training 's ochtenden bleek duidelijk dat de trainer precies de goed toon te raken binnen een groep van hoogopgeleide collega's. Dat is door alleen erg gewaardeerd

Sterk: voorbeelden uit de praktijk. Break-out rooms vond ik een leuke variatie. Je kunt het niet vergelijken met een training op locatie. Maar gezien de situatie was dit een prima oplossing. Theo... Sterk: voorbeelden uit de praktijk. Break-out rooms vond ik een leuke variatie. Je kunt het niet vergelijken met een training op locatie. Maar gezien de situatie was dit een prima oplossing. Theo wist de theorie goed over te brengen. Verbeterpunt zou kunnen zijn het doen van een korte resume van de 2 dagen. Het aanbod aan extra trainingsmateriaal is dik in orde.

Wellicht had ik iets meer concrete voorbeelden uit de praktijk verwacht. De trainer gaf erg duidelijke uitleg en had de training goed onder controle

Het was leerzaam en grappig maar 2 dagen is te kort

Looman

De training was goed, echter niet voor mij als leidinggevende. De uitleg die wordt gegevens in deze training ging vrij diep in op de stof, terwijl die voor mij niet van toepassing is en ik dit ook... De training was goed, echter niet voor mij als leidinggevende. De uitleg die wordt gegevens in deze training ging vrij diep in op de stof, terwijl die voor mij niet van toepassing is en ik dit ook nooit gaat gebruiken. De processen en verantwoordelijkheden van de NEN 3140 zijn juist wel voor mij van belang. Misschien is het mogelijk om voor de toekomst een splitsing te maken in de training voor leidinggevende en werknemers die er echt mee moeten werken

Dhr. Nando Koelewijn

Positieve training. Leuke opbouw van verschillende cases. Toegevoegde waarde om aan de slag te gaan met de ladder.