Goede informatie over, wat niet mag
Zeer informatief, duidelijke presentatie met voorbeelden uit de praktijk onderbouwing.
de training was goed en er werd duidelijk uitgelegd wat we wel en niet mogen doen
zeer positief, aantal dingen geleerd
uitgrebreide informatie die voor een leek goed te begrijpen is
Mooie presentatie door dhr Pouw, onderhoudend en veel opgestoken. Dank daarvoor.
Duidelijke uitleg, kundige instructeur. Had misschien in 4 u gekund ipv 6u
Het doet je ogen openen op de veiligheidspunten
Duidelijke uitleg over elektrische veiligheid
Sterke punten: duidelijke sheets en meenemen van de individuele leerdoelen. Verbetering: uitleg over het gebruik van de diverse besproken tools
goed
De training was een beetje chaotisch er werd teveel een eigen mening gedeeld en niet de nen norm
de inhoud van de training was duidelijk en goed overgebracht. Verder mocht er aan het eind wat meer rekening gehouden worden met een of meerdere korte pauzes, dit omdat er moeite was om de stof goed op te nemen.
Goed de docent weet waar hij overpraat en de acteur weet ook goed alles te vertellen
interessant
NEN Trainingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NEN Trainingen heeft de volgende resultaten bereikt:
zeer positief, aantal dingen geleerd