De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Richard Rijk
Goede uitleg maar best heel veel info.
De trainer heeft gebruikt gemaakt van een device development process en heeft daar de standaard aan opgehangen, hiermee heeft hij de soms wat taaie stof levend weten te maken. chapeau
Super goede trainer die op een fantastische manier de norm, het lezen / toepassen ervan, heeft uitgelegd. Hij heeft toegang gegeven tot de stof die voor mij in eerste instantie ontoegankelijk leek.
Het was een goede inleiding van de norm en daardoor zeer goed bruikbaar voor onze situatie
Mevr. Aycan Ulgu
Ik vond de training erg positief. Peter is deskundig en heeft me weten te inspireren. Ik heb veel (nieuwe) kennis opgedaan die ik binnen mijn organisatie kan toepassen. De tijd vloog voorbij en...Ik vond de training erg positief. Peter is deskundig en heeft me weten te inspireren. Ik heb veel (nieuwe) kennis opgedaan die ik binnen mijn organisatie kan toepassen. De tijd vloog voorbij en voordat ik het wist was het 16.30 uur. :)
Duidelijke uitleg, de trainer zorgde ervoor dat iedereen alert bleef en het niet saai maakte. Wel het idee dat er iets te weinig tijd was, het doornemen van de norm is best een tijdrovende klus.
De training kwam goed over. De docent kon goed de boodschap overbrengen.
Misschien een optie om de cursus 2 dagen te geven.
Dhr. ANtoine de Groot
Goede ervaring opgedaan, gastheer/spreker is zeer kundig en weet het zeer goed uit te leggen / toe te lichten
Dhr. Frank van Akkeren
Robbert-Jan weet superveel van het vakgebied en kan daardoor veel vragen beantwoorden en een duidelijke uitleg geven. Training zou een volledig dag mogen duren zodat nog beter en dieper op bepaalde...Robbert-Jan weet superveel van het vakgebied en kan daardoor veel vragen beantwoorden en een duidelijke uitleg geven. Training zou een volledig dag mogen duren zodat nog beter en dieper op bepaalde zaken ingegaan kan worden.