De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
De trainingslocatie was goed bereikbaar. De voorzieningen waren goed geregeld. Het tijdstip had eerder gemogen zodat er meer rust was om dieper om vragen in te gaan. 9:30 als starttijd vind ik...De trainingslocatie was goed bereikbaar. De voorzieningen waren goed geregeld. Het tijdstip had eerder gemogen zodat er meer rust was om dieper om vragen in te gaan. 9:30 als starttijd vind ik persoonlijk laat voor een training.
Mocht in de toekomst NEN het trainingsmateriaal alleen digitaal aanleveren, geeft dit van te voren duidelijk aan. Het lokaal waar wij training hadden had weinig stopcontacten beschikbaar. Als iedereen dan alleen digitaal bij de lesstof kan komen en dus een laptop nodig heeft wordt dat wel een uitdaging om te zorgen dat iedereen ook zijn laptop aan de lader kan leggen.
De uitleg was zeer duidelijk, rustig, goed interactief.
Goed toepasbaar, praktisch en toch voldoende aandacht voor de filosofie en essentie van de norm
Verbeterpunt zou kunnen zijn dan de docent duidelijker schrijft. Ik had het gevoel dat er ook niet/minder relevante dingen ter sprake kwamen, zoals de normen voor ziekenhuizen e.d.
Docent weet hoe hij de hele dag de aandacht kan houden! Legt het goed uit. Neemt tijd om vragen te beantwoorden en kan ook deels afwijken van zijn schema om dit in te passen in de tijd.
BCM opleiding 15 jaar eerder, implementatie en draaiboeken waren in place maar na eerste oefening en personeelswissel lwas de vaart er uit.
Te eentonig, Veelste diep ingegaan op de NEN normen etc. Graag meer praktijk handelingen behandelen
-duidelijke achtergrond -goede uitleg over 3 methode om auditplan te maken -jammer dat minder met eigen documentatie gewerkt werd. Na voorbereiding en uploaden van diverse eigen...-duidelijke achtergrond -goede uitleg over 3 methode om auditplan te maken -jammer dat minder met eigen documentatie gewerkt werd. Na voorbereiding en uploaden van diverse eigen documenten was ik in de veronderstelling dat we met eigen materiaal aan de slag zouden gaan. Dat was maar bij 1 opdracht
De training was heel theoretische maar dat werd vooraf ook verteld. De uitleg en toelichting was helder en er was ruimte voor voorbeelden en vragen van de deelnemers.
Natasja de Wit
Basisuitleg over alle begrippen, wanneer je al ISO gecertificeerd bent is het niet perse een aanvulling, wellicht wel een goede opfrissing