De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Het was een leerzame training. Doordat het erg lijkt op de Stipel training, waren bepaalde zaken herhaling. De kennis over de accu types zat wel bij de leraar maar niet echt in de stof. Dit zou een...Het was een leerzame training. Doordat het erg lijkt op de Stipel training, waren bepaalde zaken herhaling. De kennis over de accu types zat wel bij de leraar maar niet echt in de stof. Dit zou een mooie toevoeging zijn.
De docent gaf een duidelijke training. Hij vertaalde de ruwe stof die in de machine richtlijn staat naar heldere informatie die bruikbaar was. Wat mij betreft werd er iets te diep in het zoeken...De docent gaf een duidelijke training. Hij vertaalde de ruwe stof die in de machine richtlijn staat naar heldere informatie die bruikbaar was. Wat mij betreft werd er iets te diep in het zoeken gegaan.
De juiste diepgang en docent speelde goed in op onze behoeftes (zoals specifieke voorbeelden uit onze eigen praktijk). Verbeterpunt is dat we vooraf niet wisten dat er materiaal opgestuurd zou...De juiste diepgang en docent speelde goed in op onze behoeftes (zoals specifieke voorbeelden uit onze eigen praktijk). Verbeterpunt is dat we vooraf niet wisten dat er materiaal opgestuurd zou worden, waarvan we nu moeten uitzoeken waar deze is gebleven.
Training is zeer waardevol en heeft veel inzicht gegeven in hoe de norm bedoeld is en hoe deze geïnterpreteerd moet worden.
Dhr. Joey Deugd
Actieve training waardoor de stof beter begrepen wordt. De docent had goede kennis en bracht de theorie naar de praktijk.
Gaitrie Kalloe
In het algemeen vond ik het heel leerzaam. Fijn dat de theorie herhaald werd en super dat we installaties in het echt konden zien en beoordelen en op die manier ook de methodiek van "kijken" ook...In het algemeen vond ik het heel leerzaam. Fijn dat de theorie herhaald werd en super dat we installaties in het echt konden zien en beoordelen en op die manier ook de methodiek van "kijken" ook meteen meekregen. Qua werkpunt zou ik best wel gezien willen hebben dat we meer zelf rapport(delen) gingen opstellen. Nu werd het veelal klassikaal besproken en de antwoorden "voorgezegd' en hebben we maar 1-2 oefeningen echt zelf gedaan. Gezien de tijd (waren elke dag eerder klaar) hadden we denk ik meer zelf kunnen doen. Wellicht moet je hiervoor de 6-daagse doen.
Dhr. Rien van der Wal
Ik vond het zeer interessant en het is allemaal goed uitgelegd
De trainer die ons door de stof heen loodste deed dit op een hele prettige manier met veel voorbeelden en gaf ons ook de ruimte erover te discussiëren.
Dhr. Bas Dieckmann
Het in kaart brengen van de gezondheids risico`s vond ik erg intressant. Om meer bewust te worden van de risico`s ga ik nu nog kritieser kijken naar installaties.