De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
Uitleg door mensen met veel vakkennis. Alle vragen konden door opleiders beantwoord worden.
De training rondom een case bouwen maakte het tastbaarder. Was erg prettig!
Jan van der Schoot
Over het algemeen zijn, zeker praktische medewerkers niet enthousiast over dergelijke cursussen maar in dit geval was iedereen positief over de benadering en uitleg van de normen. Complimenten...Over het algemeen zijn, zeker praktische medewerkers niet enthousiast over dergelijke cursussen maar in dit geval was iedereen positief over de benadering en uitleg van de normen. Complimenten voor de invulling van de cursus, tevens veel mogelijkheid voor vragen. Pouw Jongbloed ging daar flexibel mee om en anticipeerde daar goed op.
Ervaring was goed, was de eerste keer veel nieuwe informatie gekregen.
Was zeer goed met hele duidelijke uitleg
Roy is heel breed bekend met allerlei NEN normeringen en kan daardoor ook zowel elke vraag beantwoorden en onderleggen. Kan goed uitleggen.
Tijdstip van training is ietwat ongelukkig vanwege een nog niet van toepassing zijnde nieuwe druk van de NEN 1010.
Hoi, het zou mooi zijn als er meer praktijk voorbeelden worden besproken. denk hierbij aan hoe veilig stellen van elektrische installatie onderdelen, hoe moet ik controleren of de installatie...Hoi, het zou mooi zijn als er meer praktijk voorbeelden worden besproken. denk hierbij aan hoe veilig stellen van elektrische installatie onderdelen, hoe moet ik controleren of de installatie veilig is, veilig werken in besloten ruimte wat moet voorn maatregelen moet ik nemen als ik daar elektrisch gereed ga gebruiken, veilig werken in natte kelders met elektriciteit, wat mag een vopper wel doen en wat mag een vopper niet doen.
Ik ben elektrisch opgeleid, voor mij niet veel nieuws. De training was door een storing in het presentatiesysteem ook anderhalf uitgesteld. Verder hoor ik later pas en niet in de training dat wij...Ik ben elektrisch opgeleid, voor mij niet veel nieuws. De training was door een storing in het presentatiesysteem ook anderhalf uitgesteld. Verder hoor ik later pas en niet in de training dat wij niet meer elektrisch veilig mogen stellen.
Kees de Laat
Ik zag er eerlijk gezegd tegen op. Had het idee dat het een taaie/saaie dag ging worden, maar ik was aangenaam verrast.