De terugkoppeling en informatie over de inschrijving
Ik heb geleerd wat ik wilde leren
8.2/10
We kregen hele duidelijke uitleg.
De cursus werd gegeven naar aanleiding van onze vragen en was zeer interactief
Mijn ervaring dat het weer heel erg nuttig was om alles weer door te nemen
Joop Stroink
Prettige docent weet wel echt duidelijk waar hij het over heeft
Jelle Karél
Ik heb al diverse NEN trainingen gedaan, maar zoals Dhr. Pouw deze training geeft is uniek en zeer positief. Alle vragen zijn perfect uitgelegd.
Er waren veel vragen wat goed is en deze zijn goed behandeld maar toen we de PowerPoint door gingen wat de tijd al lang op en en veel te vlug er door heen gingen en we veel te te laad weg...Er waren veel vragen wat goed is en deze zijn goed behandeld maar toen we de PowerPoint door gingen wat de tijd al lang op en en veel te vlug er door heen gingen en we veel te te laad weg konden/gingen.
Heel goede training. Heeft mij terug gebracht naar de school banken. Heb weer mogen leren over hoe te komen aan het bepalen van beveiligingen en kabel type en grootte
Emiel Kommelt
Lekker vlot, goede mogelijkheid tot specifieke vragen.
Algemene ervaring is dat de docent enthousiast was en dat de training geen enkel moment saai was. leerdoelen zijn duidelijk uitgelegd. mogelijk verbeterpunt zou kunnen zijn om de...Algemene ervaring is dat de docent enthousiast was en dat de training geen enkel moment saai was. leerdoelen zijn duidelijk uitgelegd. mogelijk verbeterpunt zou kunnen zijn om de printouts leesbaar te maken.
Goede training met een heel deskundige leraar. Misschien wat meer toespitsen op de functie groepen, wat je wel of niet moet doen. Ik snap dat dat ook wel lastig is omdat we nu met allerlei functie...Goede training met een heel deskundige leraar. Misschien wat meer toespitsen op de functie groepen, wat je wel of niet moet doen. Ik snap dat dat ook wel lastig is omdat we nu met allerlei functie groepen bij elkaar zaten. En de ene groep heeft er meer mee dan de andere.