Doordat onze normale IT-leverancier niet op tijd kon leveren terecht gekomen bij Neomounts24, en wat was dat top. Klantenservice heel aardig en meedenkend, levertijd ook super snel.
iba
Goede ervaring
qann
Prima tablet stand, beste ooit aangekocht
Neomounts24.nl
Op zich heb ik geen klacht over Neomounts24 of over de monitor arm die ik van hen heb gekocht. (Uitstekend product overigens). Maar toen ik de indruk had dat de levering lang op zich liet wachten,...Op zich heb ik geen klacht over Neomounts24 of over de monitor arm die ik van hen heb gekocht. (Uitstekend product overigens). Maar toen ik de indruk had dat de levering lang op zich liet wachten, toch maar eens naar de track en trace gekeken. Bleek het pakket al een paar dagen te liggen bij een DPD locatie (een woonhuis van een minder valide oudere vrouw), terwijl het bij mij thuis afgeleverd zou worden. Ik ben het daar zelf maar gaan ophalen.
Frank
Nog steeds niet in huis. Geen briefje in de brievenbus van DHL en moet het nu in Roosendaalophalen. (Wat een half uur rijden is vanaf mijn woonadres) en weer terug.
Dijkers
Jammer dat dit product niet voor een tv van 50 inch te gebruiken is
Prima, geen opmerkingen. Volledig zoals het zou moeten.
Day One
Via Bol gekocht maar hele goede en snelle afhandeling