Robin Bravenboer

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht, mijn bestelling is kwijt. Betaald maar niets ontvangen.

Antwoord Nerf-pijltjes.nl

Helaas is levering niet gelukt door een verkeerd opgegeven adres. We hebben je binnen 2 dagen van reactie voorzien en gaan bij DPD navragen wat er met het pakket gebeurd is!

AHG Visser

SterSterSterSterLege ster

Duurt ff, maar prima aflevering van het bestelde product.

Louwke Albert van der Steen

Zerkie71

Vlot werkende website, ruime keuze en uitleg, zeer goede prijzen

Sven van Rooij

SterSterSterSterLege ster

Oké voor als je snel wat simpele Nerf benodigdheden wilt hebben, maar hun selectie is gelimiteerd vergeleken met andere Nerf webshops. De gratis verzendkosten (boven€100😞) is fijn voor grotere bestellingen maar die zijn moeilijk te maken wanneer er niet veel te bestellen valt. Oplossing: breng de drempelwaarde van gratis verzending omlaag of zet meer artikelen over van jullie internationale webshop, Blaster-time.eu

Antwoord Nerf-pijltjes.nl

Op nerf-pijltjes.nl hebben we nog steeds een groot assortiment. Voor meer keuze moet je inderdaad naar Blaster-Time, maar dat is een bewuste keuze om het overzicht op nerf-pijltjes.nl overzichtelijk te houden, en verwarring te voorkomen. Je kunt natuurlijk altijd bij Blaster-Time bestellen als je artikelen uit die shop wilt bestellen. Verzending wordt alleen maar duurder helaas, we kiezen er voor om de prijzen zo laag mogelijk te houden. een lager "gratis verzending" bedrag betekent dat prijzen omhoog moeten. We bieden altijd artikelen aan voor een zo scherp mogelijke prijs. Als het beter kan, dan zullen we dat doen.

Femke Verschoor

SterSterSterSterLege ster

Blij dat ik me kon opgeven om een mail te krijgen als het gewenste product weer op voorraad was. Nog blijer dat het product in de aanbieding was😉. Verzending ging prima en goed verpakt. Min punt was wel dat de doos waar de bestelling in was verstuurd, vreselijk goor rook. Werd er gewoon misselijk van. Gelukkig rook de bestelling niet naar de doos. Maar poeh echt heel vies

Antwoord Nerf-pijltjes.nl

Excuses voor de doos. Waarschijnlijk is het verpakt in de originele doos waarin wij het vanuit de fabriek ontvangen. De NERF producten uit India hebben helaas een nare geur aan de doos zitten.

Christophe Bellens

Heel goede website heel overzichtelijk gemakkelijk om te bestellen veel keuze en super snelle levering echt top service doe zo verder

André Brouns

vlugge levering

Koen V

Professioneel, vriendelijk en correct

Pero

Prima tevreden.

Simon Claassen

Ik bestel graag bij Nerf-Pijltjes.nl. Ze hebben goede prijzen en een aanbod wat ik althans niet zo snel vind in Nederland. Ze reageren snel via hun whatsapp-plugin en verpakken hun producten goed.

Nerf-pijltjes.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Nerf-pijltjes.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 13 februari 2017

Nerf-pijltjes.nl

Nerf-pijltjes.nl is hét adres voor al je Nerf spullen! Van pijltjes en schouderbanden tot vizieren, blasters en Nerf Rival! Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij leveren onze Nerf artikelen sinds 2015 in Nederland en België.

Transportstraat 8

4283JL Giessen

Robin Bravenboer

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slecht, mijn bestelling is kwijt. Betaald maar niets ontvangen.

AHG Visser

SterSterSterSterLege ster

Duurt ff, maar prima aflevering van het bestelde product.

Louwke Albert van der Steen

SterSterSterHalve sterLege ster