Yvonne Werdler

Mooi en snelle levering

Janita Lubbinge

Zeer goede service en snelle levering

Laurens Kelatow

Super Service!!!

A den Ouden

We hebben meer dan een week moeten wachten totdat het product afgeleverd en de track en trace site was NIET TE BEREIKEN.

Snellere levering conform de track en trace die steeds weer bijgesteld werd. Op vrijdag bericht gekregen dat binnen 3 dagen zou worden geleverd. Niet dus. Woensdagmiddag werd het product geleverd.... Snellere levering conform de track en trace die steeds weer bijgesteld werd. Op vrijdag bericht gekregen dat binnen 3 dagen zou worden geleverd. Niet dus. Woensdagmiddag werd het product geleverd. Ik ga er van uit dat dit aan Post NL lag en niet aan jullie bedrijf.

Reactie Nerf-pijltjes.nl:

Door de drukte krijgt PostNL meer pakketjes binnen dan zij kunnen verwerken. Hierdoor blijft een deel van de pakketjes helaas liggen om op een later tijdstip verwerkt te worden. Uw bestelling zat er... Door de drukte krijgt PostNL meer pakketjes binnen dan zij kunnen verwerken. Hierdoor blijft een deel van de pakketjes helaas liggen om op een later tijdstip verwerkt te worden. Uw bestelling zat er ook bij. Wij doen er alles aan om bestellingen op tijd te versturen, maar helaas gaat het dus bij PostNL niet zo goed. Ze doen wel hun best, maar het is in deze periode TE druk voor ze.

Jorden de Wolff

Veel keus, makkelijk bestellen en snel binnen.

geen ondergrens voor gratis bezorging?

Corina Vonk

Netjes verpakt. Ziet eruit zoals in de beschrijving.

Dominiek Keersebilck

david van den berg

Prima levering

Peter Jager

Perfekt! Snel en goed verpakt geleverd

Niet echt