Zeer goed
hoge mate van meedenken en flexibiliteit en bereikbaarheid
hoge mate van meedenken en flexibiliteit en bereikbaarheid
vriendelijk, helpend, professioneel en goede prijs/kwaliteits verhouding
Bij het op tijd orderen zodat het papier besteld kan worden zou het drukken 3 weken tijd kosten was ons vertelt. Nu was dat toch 5 weken waardoor wij de eindcontrole niet goed hebben kunnen doen. Er...
Luisteren goed naar jouw wensen en eisen en handelen navenant. Bij problemen helpen ze adequaat.
Niet wat ik kan bedenken
Snelle reactie op mijn internetaanvraag, persoonlijk contact, meedenken, willen meewerken aan mijn vragen over duurzaamheid.
Er waren een paar momenten dat ik een snelle vraag had en een persoonlijk telefoonnummer van Vincent handig had gevonden maar eigenlijk bleek keer op keer achteraf dat met even geduld het ook wel...
Korte lijnen, denken met je mee. Reageren snel op berichten.
Presentatie met de reeds gedrukte boeken voor diverse uitgevers en de beschikbare keuzes.
Graag wat advies mbt Hoofdstuk Staten op rechter pagina’s
Professionele begeleiding. Bereidheid om mee te denken/om hun eigen netwerk in te zetten.
Geen. Ga vooral zo door.
Persoonlijk, aandachtig en duidelijke afspraken. Bij vragen kun je altijd bellen of mailen en je krijgt snel antwoord.
Opmerking: Ze hebben een kamer vol met allerlei soorten boeken en heerlijke koffie om ideeën op te doen, hoe je boek eruit kan gaan zien.
Meedenken en altijd bereid om vragen te beantwoorden
Niets, mijn ervaring was top!
Veel kennis, vriendelijk personeel, zeer behulpzaam, goede prijs
Geen, alles is naar wens verlopen