Bertje Beton
- Verbeterpunten of tips
- Die kan ik nu niet bedenken
- Sterke punten
- Zelfde dag nog antwoord, goede prijs, goede kwaliteit en vriendelijk personeel.
- Afgenomen dienst
- 540 boeken laten drukken
Vriendelijk personeel en behulpzaam.
Aangename en professionele samenwerking, voor een uitstekend resultaat!
Ik heb besloten om een kinderboek in eigen beheer uit te geven en was op zoek naar een geschikte drukkerij. Mijn eerste contact met New Energy Printing verliep direct zeer transparant en vriendelijk, wat voor mij doorslaggevend was om voor dit bedrijf te kiezen, een beslissing waar ik geen moment spijt van heb gehad! Tijdens het hele drukproces werd er uitstekend en transparant gecommuniceerd. Voor iemand zonder ervaring in het uitgeven van boeken was ik erg dankbaar voor hun constructieve feedback en praktische tips. Het eindresultaat heeft al mijn verwachtingen overtroffen! De kwaliteit is werkelijk uitstekend, en ik heb veel positieve reacties ontvangen van lezers die de professionele afwerking van het boek specifiek benoemden.
Top, duidelijke persoonlijke communicatie, duidelijke stappen in het proces
Goede begeleiding, fijne communicatie. Snelle levering.
Efficiënt contact, snelle reacties. Goede ondersteuning tijdens de laatste iteraties om tot het eindresultaat te komen.
Ik heb mijn boeken laten printen bij New Energy Printing en ben enorm tevreden! Ik koos hen vanwege de klantgerichtheid, prijs en kwaliteit, en ze hebben die verwachtingen volledig waargemaakt. Gedurende het hele proces, van offerte tot levering, werd ik perfect op de hoogte gehouden. De boeken werden zelfs eerder geleverd dan verwacht! Daarnaast vroegen ze niet alleen of ik een video vanuit de drukkerij wilde, maar leverden ze ook een fantastische video af die ik kon delen op socials. Echt een topbedrijf!
New energy printing begeleidt me al jaren bij het drukken van mijn boeken. De lijntjes zijn kort. Ze helpen als iets niet lukt. Ook als er iets fout gaat in het drukproces, handelen ze professioneel af.
Communicatie is duidelijk en snel.
Perfect
Erg positief contact en een mooi eindproduct!
Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met New Energy Printing en ben zeker van plan om mijn volgende boek weer in samenwerking met New Energy Printing uit te brengen. Goede communicatie en secuur.
Super fijn!
Zeer aangename eerste samenwerking met de helden van New Energy! Zorgvuldig en kwalitatief, betrokken en professioneel, met goede adviezen passend bij mijn project en mijn (on)kunde met het drukken van boeken. Ik ben erg dankbaar en keer graag weer terug met elk volgend boekproject!
Supergoed! Het hele proces als zeer prettig ervaren en het eindresultaat is helemaal naar tevredenheid
New Energy Printing verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
New Energy Printing heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk personeel en behulpzaam.
Aangename en professionele samenwerking, voor een uitstekend resultaat!
Top, duidelijke persoonlijke communicatie, duidelijke stappen in het proces
Goede begeleiding, fijne communicatie. Snelle levering.
Communicatie is duidelijk en snel.
Perfect
Erg positief contact en een mooi eindproduct!
Super fijn!
New Energy Printing heeft de volgende resultaten bereikt: