9.1 /10

checkbox0% beveelt NEWstairs NL aan!

Janpeter van Dijk

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Nogal wat beloftes gedaan tijdens het verkoopgesprek zijn niet nagekomen. Meest storend is dat, waar de trap ontkraakt zou worden, deze na de renovatie veel erger kraakt. Op het absurde af. Maar wat veel erger is, NEWstairs reageert in het geheel niet op onze klachten. Beslist niet mee in zee gaan!

Antwoord NEWstairs NL

Geachte heer Van Dijk, beste Janpeter, Naar aanleiding van ons contact, komen we binnenkort langs om de situatie ter plaatse te bekijken. We hopen dan naar tevredenheid een passende oplossing te kunnen bieden. Vriendelijke groet, Team NEWstairs

Mattelé Lindsay

Mooi eindresultaat en super content. Spijtig dat het langer heeft geduurd dan er werd afgesproken, dit zorgde voor extra kosten voor parkeerborden.

Rothuis

SterSterSterHalve sterLege ster

Uitstekend montagepersoneel

Keijerts

Ze maken super goed werk

Pedicure Jorine

Goede kwaliteit

Frits Berendsen

bij ons de trap compleet gerenoveerd ook zijkanten en verlichting aangebracht aansluiting op laminaat overloop heel mooi gemaakt leuke jongens die goed werk hebben geleverd. we zijn er erg blij mee

Kwakernaat

SterSterSterSterLege ster

Er wordt secuur en netjes gewerkt met ter plaatse overleg en oplossingen.

HHJ van Berkel

Vakmanschap en nauwkeurig werk. Doen wat beloofd is en meer.

C Beelen

goeie uitleg, prima service, vriendelijke en behulpzame monteurs

Y.Hoogendoorn

SterSterSterSterLege ster

Een aantal keren gebeld ivm een scheur in een traptrede. Er wordt niet terug gebeld en aangegeven dat een houten trede kan werken. Ze komen niet beoordelen en reageren gewoon niet. Dit is niet wat he verwacht als je een paar duizend euro hebt uitgegeven voor de trap. De montage en levering was prima, na de service achteraf is echt slecht.

Antwoord NEWstairs NL

Beste mevrouw Hoogendoorn, Bedankt voor je feedback. Inmiddels zijn we bij je langsgekomen en is alles naar wens opgelost. Hierbij wil ik je dan ook nog veel plezier wensen van je NEWstairs trap! Met vriendelijke groeten, Inge - NEWstairs

h de goey

prima

Miranda

In de communicatie verliep het allemaal niet zoals gewenst, maar uiteindelijk netjes opgelost. Ervaren vakmannen deze monteurs , heel blij met de trap en alles keurig afgeleverd.

Moonen

Uitstekende service vanaf offertestadium t/m plaatsing. Zeer klantvriendelijk en deskundige medewerkers.

L. P. MEEUSEN

Niet goedkoop, wel goed. De Rolls Royce onder de traprenovatie.

Van Damme Cathy

Wij zijn tevreden van A tot Z

NEWstairs NL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NEWstairs NL heeft de volgende resultaten bereikt:

Goede kwaliteit

Frits Berendsen

Kwakernaat

SterSterSterSterLege ster

Er wordt secuur en netjes gewerkt met ter plaatse overleg en oplossingen.

HHJ van Berkel

Vakmanschap en nauwkeurig werk. Doen wat beloofd is en meer.

C Beelen

goeie uitleg, prima service, vriendelijke en behulpzame monteurs

Y.Hoogendoorn

h de goey

prima

Miranda

Moonen

L. P. MEEUSEN

Niet goedkoop, wel goed. De Rolls Royce onder de traprenovatie.

Van Damme Cathy

Wij zijn tevreden van A tot Z