Stefan

Geen eenvoudige trap, maar met de vereiste stielkennis en creativiteit tot in de puntjes afgewerkt. Duidelijke communicatie met planning en uitvoerders. Timing nageleefd. Een droom om mee samen te... Geen eenvoudige trap, maar met de vereiste stielkennis en creativiteit tot in de puntjes afgewerkt. Duidelijke communicatie met planning en uitvoerders. Timing nageleefd. Een droom om mee samen te werken.

stobbe/rommers

Goed, werken netjes

AV

(Bewerkt)

Ik ben tevreden over de werken die door Newstairs in mijn woning zijn uitgevoerd. Het betreft het bekleden van een betonnen trap en het plaatsen van een gebogen leuning. De materialen die werden... Ik ben tevreden over de werken die door Newstairs in mijn woning zijn uitgevoerd. Het betreft het bekleden van een betonnen trap en het plaatsen van een gebogen leuning. De materialen die werden gebruikt zijn van hoogwaardige kwaliteit. De werken zijn professioneel uitgevoerd. De communicatie verliep vlot.

Farida

(Bewerkt)

We zijn heel tevreden over de trappen! Ze zijn heel mooi afgewerkt. Vriendelijk personeel zowel werknemer die thuis de trap is komen plaatsen als personeel die we aan de telefoon gehad . Na lichte... We zijn heel tevreden over de trappen! Ze zijn heel mooi afgewerkt. Vriendelijk personeel zowel werknemer die thuis de trap is komen plaatsen als personeel die we aan de telefoon gehad . Na lichte schade zijn we ook snel geholpen geweest. Dank u newstairs!

Janssens

Super tevreden trap geplaatst door zeer bekwame vakmensen. Een aanrader!

steenhuysen

Onze trap gerenoveerd

Moens

Zeer goede kwaliteit geleverd door mensen die hun vak kennen

Heel tevreden

Hulsmans Julien