Jos Notenboom
- Uw ervaring met NFC-Store.nl:
- Goede ervaring vanwege hulp bij zoeken naar juiste product
Betrokken medewrekers die service verlenen
Makkelijk site, ruime keus, duidelijke foto's. De bestelling is vrijblijvend, je kan zonder account bestellen. Heel prettig.
Snelle levering prima product
prima
NFC-Store, DE leverancier voor alles wat digitaal gecontroleerd moet worden!
Top website! Was snel binnen en is geen scam.
Ruime keuze NFC artikelen
Super goed en snelle bezorging!
het werkt super goed echt een een top web shop
Snelle levering goed product
Goede levering, makkelijk te bestellen.
Goed, geregeld
Levert wat ze beloven.
Prima zaak
NFC-Store.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NFC-Store.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering prima product
prima
NFC-Store, DE leverancier voor alles wat digitaal gecontroleerd moet worden!
Top website! Was snel binnen en is geen scam.
Ruime keuze NFC artikelen
Super goed en snelle bezorging!
het werkt super goed echt een een top web shop
Snelle levering goed product
Goede levering, makkelijk te bestellen.
Goed, geregeld
Levert wat ze beloven.