1916 beoordelingen

1916 Reviews

Marien

Vandaag zou ik de laatste lesdag hebben. Vanmorgen had ik al een mail of ik de eindevaluatie wilde invullen (terwijl de les nog moest volgen). Toen ik ter hoogte van Dordrecht reed belde ene Daphne... Vandaag zou ik de laatste lesdag hebben. Vanmorgen had ik al een mail of ik de eindevaluatie wilde invullen (terwijl de les nog moest volgen). Toen ik ter hoogte van Dordrecht reed belde ene Daphne om door te geven dat het niet doorging. En nu een enquete?

Ik ben om 06:45 uur vanmorgen vertrokken en heb een collega opgehaald en vervolgens zijn we op weg gegaan. Dit is zonde van onze tijd, de benzine en helaas is dit niet de eerste keer dat ik zo'n ervaring met NIBE-SVV heb. Op deze manier kost het me tijd en geld voor niets. Deze reisuren zijn voor ons eigen tijd.

Ik hoop dat de cursus alsnog spoedig kan worden ingepland en afgerond.

Beste Marien,
Beste Marien,
Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je deze vervelende ervaring hebt gehad! We begrijpen dat het erg frustrerend is om te horen dat de lesdag niet doorgaat terwijl je al onderweg bent, en dat dit niet de eerste keer is dat je zo'n situatie hebt meegemaakt. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak en de verloren tijd en kosten die dit voor jou en je collega heeft veroorzaakt.
We zullen je feedback zeker meenemen om onze communicatie en planning te verbeteren, zodat dergelijke situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden. We zullen er alles aan doen om de cursus zo spoedig mogelijk opnieuw in te plannen en af te ronden.
Nogmaals dank voor je eerlijke beoordeling. We hopen je in de toekomst een betere ervaring te kunnen bieden.
NIBE-SVV

Cursusdag is niet doorgegaan. Toen we al geruime tijd onderweg waren werd er afgebeld met de mededeling dat de docent ziek was. Dit was pas tegen half 9. Het lijkt mij dat dit toch ook wel vroeger... Cursusdag is niet doorgegaan. Toen we al geruime tijd onderweg waren werd er afgebeld met de mededeling dat de docent ziek was. Dit was pas tegen half 9. Het lijkt mij dat dit toch ook wel vroeger kan....

Beste,
Beste,
Hartelijk dank voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de cursusdag niet is doorgegaan en dat je pas laat op de hoogte bent gesteld van de annulering. We begrijpen dat dit erg vervelend is, vooral als je al onderweg was. We zullen je opmerkingen zeker meenemen om onze communicatie te verbeteren en ervoor te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst eerder worden gecommuniceerd.

Barbara

Ik heb alleen het boek gebruikt en oefeningen gedaan. Dat was voldoende. Ik zou het ook fijn vinden om geen emails meer te ontvangen over memotrainingen nu ik de opleiding afgerond heb.

Beste Barbara,
Beste Barbara,
Hartelijk dank voor je feedback. We zijn blij te horen dat het boek en de oefeningen voldoende waren voor jouw studie. We begrijpen dat je geen verdere e-mails over memotrainingen wilt ontvangen nu je de opleiding hebt afgerond. We zullen ervoor zorgen dat je geen onnodige e-mails meer ontvangt.
Nogmaals dank voor je beoordeling. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij een van onze opleidingen.

Wouter

Ik ervaar de leermethode als prettig. De cursusleider legt alles beheerst en rustig uit. Daarnaast is studie naast de les het belangrijkst, maar de begeleiding er naar toe is prima.

Beste Wouter,
Beste Wouter,
Hartelijk dank voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je de leermethode als prettig ervaart en dat de cursusleider alles beheerst en rustig uitlegt. Het is fijn om te weten dat je de begeleiding naar de studie toe als prima ervaart, naast het belang van zelfstudie.
Jouw opmerkingen zijn zeer waardevol voor ons en we zullen blijven streven naar een hoge kwaliteit van onze cursussen en begeleiding.
Nogmaals dank voor je beoordeling. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij een van onze cursussen.
NIBE-SVV

Zitten een aantal fouten in de stof en de berekeningen. Ook erg weinig variatie in de oefenvragen, je komt veelal dezelfde vragen tegen. Ik mis tussentijdse toetsen. Ook ervaar ik de memotraining... Zitten een aantal fouten in de stof en de berekeningen. Ook erg weinig variatie in de oefenvragen, je komt veelal dezelfde vragen tegen. Ik mis tussentijdse toetsen. Ook ervaar ik de memotraining niet als veel toevoegend. Dit zijn een aantal vragen welke zichzelf ook constant herhalen.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je feedback en je beoordeling van 5/10. Het spijt ons te horen dat je fouten hebt gevonden in de stof en de berekeningen, en dat je weinig variatie in de oefenvragen hebt ervaren. We... Bedankt voor je feedback en je beoordeling van 5/10. Het spijt ons te horen dat je fouten hebt gevonden in de stof en de berekeningen, en dat je weinig variatie in de oefenvragen hebt ervaren. We begrijpen hoe belangrijk het is om een breed scala aan vragen en tussentijdse toetsen te hebben om je goed voor te bereiden.
We waarderen je opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze cursussen te verbeteren. We zullen de inhoud en de oefenvragen grondig herzien om fouten te corrigeren en meer variatie toe te voegen. Daarnaast zullen we kijken naar de opzet van de memotraining om deze nuttiger en gevarieerder te maken.
Nogmaals bedankt voor je waardevolle input. We hopen dat je ondanks deze punten toch iets hebt kunnen leren en wensen je veel succes met je verdere studie.

Charlotte Ariënne Tara

De vragen na de filmpjes sluiten soms niet aan op de filmjes. Dan wordt er gevraagd naar dingen die pas in het hoofdstuk staan vermeld die daarna pas te zien is. Daarnaast vind ik het volgend van... De vragen na de filmpjes sluiten soms niet aan op de filmjes. Dan wordt er gevraagd naar dingen die pas in het hoofdstuk staan vermeld die daarna pas te zien is. Daarnaast vind ik het volgend van een online opleiding echt vreselijk, ik moet de mogelijkheid hebben om ter plekke vragen te stellen, niet om eerst te moeten mailen en dan te moeten wachten op antwoord. Ik wil online lessen die ingepland staan met een klas.

Beste Charlotte,
Beste Charlotte,
Bedankt voor je feedback en je beoordeling van 5/10. Het spijt ons te horen dat je ervaring met de online opleiding niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe belangrijk het is dat de vragen goed aansluiten op de filmpjes en dat je direct vragen kunt stellen.
We zullen je opmerkingen gebruiken om onze online omgeving te verbeteren. We zullen ervoor zorgen dat de vragen beter aansluiten op de filmpjes en overwegen om meer interactieve lessen aan te bieden, waarbij je direct vragen kunt stellen aan de docent.

Brigit

Mijn feedback
1. Ik vond de leerstof niet goed genoeg aansluiten bij de vragen op het examen.
2. Het leerboek bevatte niet dezelfde lesstof als de online omgeving.
3.De lesstof en...
Mijn feedback
1. Ik vond de leerstof niet goed genoeg aansluiten bij de vragen op het examen.
2. Het leerboek bevatte niet dezelfde lesstof als de online omgeving.
3.De lesstof en vragen over box 3 zijn niet aangepast. wel wordt bij de uitkomst van een vraag vermeldt dat dit niet meer wordt getoetst. mijn mening: haal dan ook de vragen weg.
4. De leraar reageerde in eerste instantie traag maar met excuses ging het daarna beter.
5. Er zaten ook berekeningen in de vragen die in verschillende vragen ook verschillend werd berekend, waardoor ik er niets meer van snapte. Ook de uitleg van de leraar heeft niet geholpen. gelukkig kreeg ik daar geen vraag over op het examen.
6. Een ingewikkelde berekening graag ook stap voor stap uitleggen en niet alleen de formule geven. Als je nooit met machtsverheffen werkt is dit echt lastig.
Kortom ik was deze keer niet echt tevreden. Desondanks ben ik gelukkig wel geslaagd.

Beste Brigit,
Beste Brigit,
Bedankt voor je uitgebreide feedback en je beoordeling van 5/10. Het spijt ons te horen dat je niet helemaal tevreden was met de leerstof en de begeleiding. We begrijpen hoe belangrijk het is dat de lesstof goed aansluit bij het examen en dat de uitleg duidelijk en consistent is.
We waarderen je opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze cursussen te verbeteren. We zullen ervoor zorgen dat de leerstof in het boek en de online omgeving beter op elkaar aansluiten en dat verouderde vragen worden verwijderd. Daarnaast zullen we werken aan het verbeteren van de uitleg van ingewikkelde berekeningen, zodat deze stap voor stap duidelijk wordt.
Het is goed om te horen dat je ondanks deze punten toch geslaagd bent. Nogmaals bedankt voor je waardevolle input. We wensen je veel succes met je verdere studie en carrière.

Marielle

Er staat veel minder info in de syllabus dan in de vragen staan. er moet of meer uitleg komen of meer verwijzingen dat je linkjes naar wetten en websites moet lezen

Beste Marielle,
Beste Marielle,
Bedankt voor je feedback en je beoordeling van 6/10. Het spijt ons te horen dat je vindt dat de syllabus minder informatie bevat dan de vragen. We begrijpen hoe belangrijk het is dat de lesstof volledig en duidelijk is.
We zullen je opmerkingen gebruiken om onze syllabus te verbeteren. We zullen overwegen om meer uitleg en verwijzingen naar relevante wetten en websites toe te voegen, zodat je beter voorbereid bent op de vragen.
NIBE-SVV

Ik vind het lesmateriaal niet fijn lezen.
Ik vind het lesmateriaal niet fijn lezen.
In geval van het maken van een som, bijvoorbeeld een box 3 berekening, wordt deze gelijk fout gerekend, wanneer jij niet het exacte antwoord invult. dus bijvoorbeeld door het wel of niet afronden, scheelt het een paar euro. Gevolg is dat je in een drill telkens dezelfde som terug krijg. Op het examen wordt een dergelijke uitkomst wel goed gerekend.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je feedback en je beoordeling van 6/10. Het spijt ons te horen dat je het lesmateriaal niet fijn vindt lezen en dat je problemen hebt ervaren met de afronding van berekeningen. We... Bedankt voor je feedback en je beoordeling van 6/10. Het spijt ons te horen dat je het lesmateriaal niet fijn vindt lezen en dat je problemen hebt ervaren met de afronding van berekeningen. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als kleine afrondingsverschillen leiden tot foutieve antwoorden in de oefenomgeving.
We zullen je opmerkingen gebruiken om onze oefenomgeving te verbeteren, zodat deze beter aansluit bij de manier waarop antwoorden op het examen worden beoordeeld. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je een zo realistisch mogelijke voorbereiding krijgt.
NIBE-SVV

De lesinhoud vond ik niet goed. Een groot verschil met lesstof van Lindenhaeghe.
Zo miste ik de oefensommen.

Reactie NIBE-SVV:

Bedankt voor je feedback en je beoordeling van 5/10. Het spijt ons te horen dat je de lesinhoud niet goed vond en dat je oefensommen hebt gemist. We begrijpen hoe belangrijk het is dat de lesstof... Bedankt voor je feedback en je beoordeling van 5/10. Het spijt ons te horen dat je de lesinhoud niet goed vond en dat je oefensommen hebt gemist. We begrijpen hoe belangrijk het is dat de lesstof volledig en vergelijkbaar is met andere aanbieders.
We waarderen je opmerkingen en zullen deze gebruiken om onze cursussen te verbeteren. Ons doel is om ervoor te zorgen dat onze studenten de best mogelijke voorbereiding krijgen voor hun examens.