(Bewerkt)

Natuurstenen vloer gekocht. Stevig aan de prijs maar erg mooi. Zeer tevreden over het betreffende product. Is het geld waard. Service in de showroom enigszins matig. Weinig kennis van zaken.... Natuurstenen vloer gekocht. Stevig aan de prijs maar erg mooi. Zeer tevreden over het betreffende product. Is het geld waard. Service in de showroom enigszins matig. Weinig kennis van zaken. Opvallend genoeg kon niemand mij vertellen waar de betreffende steen vandaan komt, terwijl er op de site veel aandacht wordt besteed aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Naar aanleiding van deze review is er alsnog contact met mij opgenomen om bovenstaande recht te zetten. Mijn vraag is inmiddels naar tevredenheid beantwoord. Erg netjes van NiboStone.

Dave

Fijne showroom en prettige medewerkers. Goed geholpen zodat wij nu onze droomvloer hebben liggen. We een puntje van aandacht en dat is de administratieve afhandeling zoals de Facturatie.

E.Schols

Zeer behulpzaam, kregen geen enkele keer het idee dat we teveel vroegen. Zal Nibo Stone zeker aanbevelen.

Wij hebben tegels gekocht na een bezoek te hebben gebracht aan de showroom en een informatief prettig gesprek met een verkoopmedewerker. Ook de communicatie daarna over de levering was prima.

vd bos

Vlotte verkoop een keer kijken was voldoende

Marcel

Niets dan goeds. Mooie grote showroom; deskundig advies; en vooral het leggen van de vloer is uitstekend verlopen.

Familie Stevens

(Bewerkt)

Afspraken bij aankoop verliepen prima, maar bij levering waren er wat problemen.
Kapotte tegels, vlekken op tegels en plinten die niet zo netjes afgewerkt waren. Nibo Stone heeft daarna alles in werking gezet om de hele partij om te ruilen.
Hierdoor hebben we een kleine week oponthoud gehad maar dat werd gecompenseerd met een prachtige bos bloemen.
Verder daarna nog telefonisch contact gehad met Marcel , deze heeft het vervelende gevoel wat wij hadden helemaal weg genomen en zo kunnen wij terug kijken op een fijne samenwerking en hebben wij een prachtige vloer liggen!

Hardstenen vloer gekocht waarbij we uitstekend zijn geadviseerd in de showroom

Zeer GOED !!!! De tegellegger zeer goed!!!

Miranda

Vriendelijke verkopers, nemen de tijd en mooie showroom. Wij hebben hier onze leisteen vloer gekocht. Wordt medio september geleverd.