4.4 /10

SterSterLege sterLege sterLege ster

checkbox100% beveelt Nibo Stone aan!

C van Herwijnen

We hebben goede ervaring met Nibostone. Er waren best wel wat problemen met leveren enz, dat werd allemaal keurig opgelost.We werden regelmatig gebeld of er werd gemaild of alles goed verliep en naar wens was. We hebben een prachtige vloer in onze oude boerderij, een plaatje, erg blij mee.

Ruud Timmers

In een ontspannen sfeer nieuwe vloertegels voor onze woning uitgekozen. Prettige en vakkundig geholpen door de medewerkers van Nibo Stone. Ook extra bestelling op tijd afgeleverd voor plaatsing. Top!!

Antwoord Nibo Stone

Bedankt voor je mooie review Ruud! We doen ons best om onze klanten vakkundig en prettig te helpen, dus het is fijn om te lezen dat dit ook jouw ervaring was. Veel plezier met je nieuwe vloer, en mocht je nog vragen hebben, staan we natuurlijk graag voor je klaar! 😊

H. Bakker, de buren holding bv

Fijn bedrijf, behulpzaam en duidelijk over mogelijkheden. Ook goede tegelzetters in hun kring.

Antwoord Nibo Stone

Hartelijk dank voor uw lovende woorden. We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en service. Ook bedankt voor de foto's, het is erg mooi geworden. We doen ons best om de hoogste kwaliteit te leveren en het is fijn om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Als u in de toekomst nog vragen of opmerkingen heeft, staan we graag voor u klaar. We wensen u veel woongenot op uw mooie vloer. Team Nibo Stone

Mw Zenner

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

1 ster is nog te veel

Antwoord Nibo Stone

Beste Marc Dits en Bianca Zenner, Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat de situatie rondom de plaatsing van uw vloer voor u frustrerend is geweest. Deze situatie is helaas geëindigd in een juridische procedure, waarin de kantonrechter u in het ongelijk heeft gesteld en uw vorderingen heeft afgewezen. Wij willen benadrukken dat klanttevredenheid voor ons altijd van groot belang is, en we doen ons best om mogelijke problemen zo goed mogelijk op te lossen. Wat betreft de onafhankelijkheid van de reviews op The Feedback Company en Google, kunnen wij u verzekeren dat deze worden verzameld door objectieve externe partijen, waarop wij geen enkele invloed kunnen uitoefenen. We begrijpen dat u teleurgesteld bent, maar uw uitspraken over dreigbrieven en vermeende ontevredenheid van andere klanten zijn niet gebaseerd op feiten en doen geen recht aan ons bedrijf. Dergelijke uitlatingen schaden onterecht onze reputatie en integriteit. Met een score van 8/10 op basis van meer dan 300 reviews, is het duidelijk dat de overgrote meerderheid van onze klanten positief is onze producten en diensten. We betreuren het dat u ondanks de uitkomst van de juridische procedure deze weg kiest om uw onvrede te uiten. Mocht u verdere vragen hebben of nogmaals in gesprek willen gaan over uw ervaring, dan staan wij daar uiteraard altijd voor open. Met vriendelijke groet, Het Nibo Stone Team

Marc Dits

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Het lijkt mij dat niet alle reviews hier eerlijk zijn. Wij, en nog vele andere gedupeerden hebben hele slechte ervaringen met dit bedrijf. Afspraken komen ze niet na, beloofd herstel wordt niet uitgevoerd en na het plaatsen van negatief commentaar op FB krijg je dreigbrieven van hun advocaat. Sorry, maar hier zit een luchtje aan.

Ruben Meulenkamp

Super ervaring. Mooie vloer, zeer professionele leggers. De vloer ziet er prachtig uit en ligt echt strak. Gezien we een nieuwbouwhuis hebben was enige flexibiliteit in de planning noodzakelijk en dit is perfect aangevlogen door NiboStone. Ik zou ze hartelijk willen aanbevelen!

Antwoord Nibo Stone

Beste Ruben, Bedankt voor je prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe vloer en de service die je van ons hebt ontvangen. We begrijpen dat de planning bij een nieuwbouwwoning soms wat flexibiliteit vraagt en we zijn blij dat we hierin aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We wensen je veel plezier met je mooie vloer en mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Nibo Stone

Ah van middelkoop

Antwoord Nibo Stone

Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review en het mooie cijfer! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en hopen dat u volop van uw nieuwe vloer geniet. Als u in de toekomst nog vragen of ondersteuning nodig heeft, staan wij altijd voor u klaar. Team Nibo Stone

Groen

SterSterSterHalve sterLege ster

Betrouwbaar bedrijf met goede kwaliteit vloertegels

Antwoord Nibo Stone

Beste klant, Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. We zijn blij te horen dat u ons als een betrouwbaar bedrijf ervaart en tevreden bent met de kwaliteit van onze vloertegels. Mocht u nog verdere feedback of vragen hebben, staan we altijd voor u klaar. We waarderen uw vertrouwen in ons! Team Nibo Stone

Fam Zwarthoed

Wat een vreselijke goede service Het personeel super aardig . Wij hadden tegels besteld maar helaas waren de verkeerde gestuurd na 1 telefoontje werd er meteen werk van gemaakt,en kregen we 1 1/2 later de goede geleverd. Dat noem ik nou klantvriendelijk top. Bedankt Nibo Stone.

Antwoord Nibo Stone

Beste familie Zwarthoed, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en het delen van uw positieve ervaring! We zijn ontzettend blij te horen dat u tevreden bent met onze service en dat we het probleem met de tegels snel voor u hebben kunnen oplossen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en het is geweldig om te lezen dat u onze klantvriendelijkheid waardeert. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Nibo Stone, en we wensen u veel plezier met uw nieuwe vloertegels. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Het team van Nibo Stone

Rien Timmer

Goede ervaring met de verkoop en het leggen

Antwoord Nibo Stone

Bedankt voor uw positieve review! We zijn erg blij om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met zowel de aankoop als het leggen van uw nieuwe houten vloer. Bij Nibo Stone streven we ernaar om onze klanten de beste service te bieden, en het is fijn om te horen dat dit bij u gelukt is. Als u in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor u klaar. Geniet van de prachtige vloer!

Nancy

Fijne zaak, waar de tijd voor je wordt genomen en waar geluisterd wordt. Duidelijk advies. Samen een mooie tegel uitgezocht. Karin je bent een topper 👍🏻.

Antwoord Nibo Stone

Bedankt voor deze prachtige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad bij ons. Het doet ons goed om te weten dat we de tijd hebben kunnen nemen om samen tot de perfecte keuze te komen. We zullen je complimenten zeker doorgeven aan Karin, zij zal hier ongetwijfeld blij mee zijn! Geniet van je nieuwe tegel(s) en we staan altijd voor je klaar mocht je nog vragen hebben. Bedankt voor het vertrouwen in Nibo Stone! Hartelijke groet, Het Nibo Stone team

Gijsbert van der Kwast

Correct behandeld en juiste voorlichting.

Antwoord Nibo Stone

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de aankoop van je vloer bij Nibo Stone. Het is ons streven om elke klant goed te informeren en te begeleiden, en het doet ons goed te weten dat dit bij jou zo is ervaren. Veel plezier met je nieuwe vloer, en hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw van dienst zijn!

Karin

SterSterSterSterLege ster

Tegels prima, ze nemen ook echt de tijd. Helaas wat weinig ervaring met electrische vloerverwarming, waardoor hierin geen goed advies.

Antwoord Nibo Stone

Bedankt voor je feedback en mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de tegels en dat je onze persoonlijke service waardeert. We vinden het jammer dat je ervaring met het advies over elektrische vloerverwarming niet volledig naar wens was. We nemen je opmerking ter harte en gaan zeker kijken hoe we ons hierin kunnen verbeteren. Nogmaals dank voor je vertrouwen en veel plezier met je nieuwe tegels!

Klaas de Vries

SterSterSterSterLege ster

In onze nieuwe woning hebben wij keramische tegels van 1.20 x 1.20 laten leggen. De tegels lopen door naar het terras. Prachtig! Wij zijn zeer tevreden.

Antwoord Nibo Stone

Bedankt voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de keramische tegels in uw nieuwe woning én op het terras. Het resultaat klinkt fantastisch, en we zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan uw woongenot. Als u in de toekomst nog vragen of wensen heeft, staan wij uiteraard weer voor u klaar. Veel plezier in uw nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Team Nibo Stone

Wil Schoeree

Mijn ervaring met Nibo Stone is hele geduldige mensen die heel goed met meedenken voor mij vind je geen bedrijf waar zo veel keuze en aandacht voor je is .

Antwoord Nibo Stone

Wat een prachtige review! Bedankt voor uw mooie woorden. Wij zijn blij om te horen dat u zo'n positieve ervaring hebt gehad met ons team en onze service. Het is ons doel om altijd met geduld en aandacht voor onze klanten klaar te staan en het is fijn om te weten dat dit gewaardeerd wordt. We hopen dat u nog lang plezier zult hebben van uw vloer en staan voor u klaar als u nog vragen of wensen heeft.

Geantwoord op

Nibo Stone verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Nibo Stone heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 4.4/10
  • checkEerste review geschreven op 27 mei 2016

Nibo Stone

Bij Nibo Stone vind je het grootste assortiment vloertegels in natuursteen en keramiek en een uitgebreide collectie houten, pvc en laminaat vloeren. In onze showrooms in Vianen en Venlo liggen de prachtige vloeren op grote beloopbare oppervlaktes zodat je een goed beeld kan krijgen van al onze vloertegels. Onze deskundige verkoopadviseurs staan voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van jouw droomvloer. Ook kun je terecht bij Nibo Stone voor jouw maatwerk in natuursteen en composiet zoals vensterbanken, dorpels, raamdorpels en muurafdekkers.

De Limiet 3s

Rien Timmer

Goede ervaring met de verkoop en het leggen

Nancy

Gijsbert van der Kwast

Correct behandeld en juiste voorlichting.

Karin

Klaas de Vries