NKC

Verduin

Vanmorgen vanaf 10.00 gebeld met NKC. Na ruim een half uur in de wacht gestaan te hebben eindelijk contact. Een slecht te verstaan gesprek gehad met een medewerkster. Uiteindelijk werd ons... Vanmorgen vanaf 10.00 gebeld met NKC. Na ruim een half uur in de wacht gestaan te hebben eindelijk contact. Een slecht te verstaan gesprek gehad met een medewerkster. Uiteindelijk werd ons meegedeeld dat we een sms zouden krijgen dat er hulp onderweg was naar de camping ( in Frankrijk) waar wij met pech stonden. Na ruim 4 uur wachten nog steeds geen sms. Weer gebeld naar het NKC ( weer een half uur in de wacht). Bleek dat ze er niets van wisten. "Maar komt goed hoor meneer" hulp is onderweg. Dus niet. Toch maar weer bellen. "Oh dat is raar was het antwoord. Komt goed meneer. Dus niet. Uiteindelijk na lang wachten toch maar weer contact opgenomen ( 1 uur in de wacht en geen contact gekregen). Envoor deze service betaal je dus 400 euro in het jaar. We zijn er helemaal klaar mee. We gaan hier zeker werk van maken. Het progrmma RADAR die gaan we aanschrijven. De reviews die wij nu gelezen hebben over het NKC is bedroevend. Hoe we thuiskomen dat hopen we morgen te kunnen regelen. Eindoordeel over dit bedrijf 0 sterren.

Pech camper

Harjon

Bereikbaarheid nul , niet te pakken te krijgen naar 1:45 eindelijk contact!

Mijn accu had onderweg begeven , alarm gas ging zelfs af .

Meneer wij doen alleen wegslepen in...
Bereikbaarheid nul , niet te pakken te krijgen naar 1:45 eindelijk contact!

Mijn accu had onderweg begeven , alarm gas ging zelfs af .

Meneer wij doen alleen wegslepen in buitenland, na veel overleg kwamen ze hellemaal niet ,was te ver in het buitengebied( was in Solden )

Kreeg 100 euro als ik het zelf maar ging regelen

Bij thuis komst moest ik bewijzen wie dat had verteld want dat deden ze nooit!

Geef bijna nooit een review

Dit had ik nooit verwacht van Nkc .
Heb ook alles stop gezet bij nkc en druip teleurgesteld af😌

Reviewtitel:

Dacht bij nkc hier ziet ik goed ! Maar wat slecht is deze verzekermaatschapij

Hans visser

NKC camperverzekering
NKC camperverzekering
Wat een droevige verzekering voor je camper. Geen enkele reactie op mails en bij telefonisch contact zegt men dat het aan Gmail ligt. Je wordt niet op de hoogte gehouden en tot je verbazing moet je op mijn Nkc lezen dat de schade is afgehandeld. Als je daarover klaagt ontvang je een brief dat je de schade kan laten repareren en dat zij betalen. Als de schade niet verhaald kan worden merk je achteraf de gevolgen wel. Ik heb dit nog nooit zo meegemaakt. Schande!!

Nkc verzekering

M.Oosting

Zeer slecht

Reviewtitel:

kastje - muur - kastje - camper weg!!!

J. de Bruin

Al vele vele jaren lid van NKC mét verzekering (15 schadevrije jaren) voor een camper in het zeer hoge prijssegment.
Voorjaar 2024 werd mij de verzekering door NKC opgezegd met het verhaal dat...
Voorjaar 2024 werd mij de verzekering door NKC opgezegd met het verhaal dat men mij verdacht van zakelijk (verhuur?) gebruik van de camper ….. Nou ja zeg wat een valse beschuldiging!
Ik kon hier niets tegen inbrengen, en werd afgevoerd, wat een arrogantie zeg!
Ik heb om opheldering gevraagd, er is nooit een antwoord gekomen…
Een andere verzekeraar gevonden die ook nog eens 30% goedkoper was met dezelfde voorwaarden.
Nooit geen NKC meer!
Ps, jammer dat ik 1 ster aan moet vinken, 0 is op zijn plaats.
J. de B. te V.

Zeer ontevreden camperaar…..

P. v. G.

Hoewel mij beloofd is dat ik mijn schadevrije jaren van mijn auto voor miin camper mocht inzetten, wordt nu toch de korting niet doorberekend. De polis van mijn auto is wel bij NKC in bezit. I.p.v.... Hoewel mij beloofd is dat ik mijn schadevrije jaren van mijn auto voor miin camper mocht inzetten, wordt nu toch de korting niet doorberekend. De polis van mijn auto is wel bij NKC in bezit. I.p.v. €95,00 per maand moet ik nu €330,00 betalen. Communicatie gebeurt via NKC portaal. Dit gaat moeizaam en duurt lang. Ik ben erg ontevreden over de gang van zaken.

Schadevrije jaren

Jp van Dijk

Wij proberen al maanden vis de mail en telefoon dit bedrijf te bereiken
Daar ik Asbest kanker heb wil ik mijn abonnement opzeggen.
Gaat niet lukken, kunnen ze nog een jaar abonnement in...
Wij proberen al maanden vis de mail en telefoon dit bedrijf te bereiken
Daar ik Asbest kanker heb wil ik mijn abonnement opzeggen.
Gaat niet lukken, kunnen ze nog een jaar abonnement in rekening brengen, triest om zo met leden om te gaan

Per Telefoon niet te bereiken

Michel Nijhuis

Een aantal jaar terug hebben wij een camper gekocht en dus zoals velen ook lid geworden van de NKC.

1 telefoontje en het lidmaatschap was rond,in mei 2023 hebben wij onze camper verkocht en kwam er ook een einde aan onze kampeeruitjes.

Wij hebben de NKC gebeld met de vraag ons lidmaatschap op te zeggen,dat was geen probleem echter moesten wij wel het volle jaar betalen en zou het abbonement de laatste dag van 2023 eindigen.
Om zeker van onze opzegging te zijn,er toch maar even een korte opzegbrief aan gewaagd en deze zomer 2023 naar de NKC verzonden.

Wij hadden de indruk dat we onze zaken hiermee naar behoren afgehandeld hadden,
Later nogmaals even gebeld of er een mogelijkheid was om ons uit het systeem te halen ,want elke maand kregen wij nog het NKC blad welke direct bij de oude kranten ging.

Maargoed om een heel lang verhaal kort te maken,zomer 2023 mondeling en schriftelijk opgezegd,wij kregen pas een herinnering dat wij nog niet voor 2024 betaald hadden,ik was verbaasd want we hadden toch ruim een half jaar ons lidmaatschap opgezegd.
Nee hoor er bleek niks opgezegd,we hadden geen telefonisch contact gehad en hadden ook geen opzegbrief naar de NKC verzonden, aldus een NKC medewerker.

Nogmaals duidelijk aangegeven dat wij dit wel gedaan hadden,ze vroeg om bewijs van de brief,een copy of een foto en die had ik natuurlijk niet,ik vroeg vervolgens om bewijs dat zij kon bewijzen dat wij nooit telefonisch en schriftelijk contact hadden gehad over de opzegging,ze was hier niet van gecharmeerd.

Wij kunnen niet bewijzen dat we 3 maal contact met de NKC hebben gehad over onze opzegging en hebben ook geen copy van de brief,er wordt ontkend door de NKC dat wij schriftelijk op konden zeggen dan kon alleen per mail.

We moeten nu gewoon nog een jaar betalen, krijgen nog een jaar het boekje en zijn nog tot eind 2024 lid.
Ik heb vervolgens gevraagd hoe wij dan dus ons lidmaatschap kunnen beëindigen,als zowel mondeling als schriftelijk contact niet verwerkt wordt.

We moesten de app van de NKC maar downloaden en via de app afmelden.
Dat dus maar gedaan,en ja hoor binnen een minuut een bevestiging dan we geen lid meer waren.

Maar we moeten dus nog wel een heel jaar betalen voor een lidmaatschap waar we al 7 maanden van af proberen te komen.

Wegens gezondheidsredenen hebben wij onze camper verkocht,wij gaan ooit weer kamperen maar worden dan absoluut geen lid meer van de NKC ,deze heeft ons nu honderden euros gekost en wat hebben er daadwerkelijk voor terug gehad,een hoop ellende en wellis nietis spelletjes aan de telefoon met de NKC medewerkers.

Onze ervaren,binnen luttele minuten ben je lid ,maar om van het lidmaatschap af te komen is het een bak ellende.

Opzeggen is een drama.

Ontevreden klant

Wat een beroerde organisatie is dit zeg. Ik zou 0 sterren willen geven maar dat kan niet. Buitengewoon hardvochtig en onredelijk optreden rondom miscommunicatie over schadevrije jaren van mijn... Wat een beroerde organisatie is dit zeg. Ik zou 0 sterren willen geven maar dat kan niet. Buitengewoon hardvochtig en onredelijk optreden rondom miscommunicatie over schadevrije jaren van mijn personenauto. Dit heeft me honderden euro's gekost en NKC toont geen enkel begrip. Ik heb er geen vertrouwen in dat deze mensen mij goed bijstaan mocht ik schade of pech hebben.

Reviewtitel:

Niet doen. Buitengewoon hardvochtig en onredelijk

Cees v.d. Boogaard

Ze sturen 's avonds een factuur, mag wel opzeggen maar je moet voor het hele jaar 2024 toch betalen. schandalig. dus betalen voor het hele jaar en je krijgt er niks meer voor. dat ruikt naar... Ze sturen 's avonds een factuur, mag wel opzeggen maar je moet voor het hele jaar 2024 toch betalen. schandalig. dus betalen voor het hele jaar en je krijgt er niks meer voor. dat ruikt naar .........

opzeggen NKC lidmaatschap.