Jos
onbeschoft en gebrek aan redelijkheid
- Resultaat
- Hoe beoordeelt u onze service?
- Uw toelichting:
- Container bouw en sloopafval besteld. Direct bleek dat ik eigenlijk alleen B-hout afval had. Er lagen echter al vier gipsplaten in de container van 10 kuub toen ik dit later realiseerde. Daar heb ik twee keer over gebeld (direct, en met ophalen) met de vraag of het omgezet kon worden naar een B-hout container omdat het prijsveschil erg groot is voor vier gipsplaten. Wilde ze direct al doen maar ze zouden er nog wel even naar kijken. Bij ophalen de chauffeur ook gesproken of hij de mensen er nog even op wilde attenderen want ik was bang dat het anders vergeten zou worden. Omdat ik niets hoorde zelf maar contact opgenomen: Er zaten vier gipsplaten in, dus bouw en sloopafval was direct de reactie. Ik noemde dit flauw en toen werd de medewerker boos. Later zij hij er een sorteringsopdracht van te maken, wat 110 euro kost, als tegemoetkoming. Het restant kreeg ik terug. Geïrriteerd werd mij dit nogmaals herhaald en de verbinding werd gewoon weg gedrukt. Ik heb een klacht ingediend over deze behandeling, het ontbreken van de redelijkheid, en de vreemde situatie dat drie personen laten blijken dat zoiets geen probleem hoeft te zijn, maar de vierde direct zegt: nee, geen oplossing, punt. Hier heb ik geen reactie op gekregen. Het kan misschien allemaal wel, maar het is gewoon flauw. Het was ook een kans om gewoon service te verlenen of in redelijkheid een aanpassing te doen in het bedrag. maar 110 euro om even vier gipsplaten eruit te pakken slaat nergens op.