C.M. van Welzen
- Product of service:
- Diversen
Zogenaamde goede radio werkt niet naar behoren
Erg goed doet wat het beloofd.
Netjes geholpen
Vlotte levering. Ziet er goed uit. Maar het is voor nood. Dus geen idee van smaak en kwaliteit.
ze zijn snel
Heel snelle verzending en heel tevreden over de service, Top!
Goed geregeld en snel
toch een beetje spijt van impulsaankoop
Snelle en correcte levering. Bij vragen per mail krijg je snel antwoord.
Perfect
Heel goed.
prima
Vriendelijk en slagvaardig
Goede ervaring
Noodrantsoen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Noodrantsoen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zogenaamde goede radio werkt niet naar behoren
Erg goed doet wat het beloofd.
Netjes geholpen
ze zijn snel
Heel snelle verzending en heel tevreden over de service, Top!
Goed geregeld en snel
toch een beetje spijt van impulsaankoop
Snelle en correcte levering. Bij vragen per mail krijg je snel antwoord.
Perfect
Heel goed.