Compri Aluminium
Prettige ervaring en erg informatief
- Sterke punten, verbeterpunten of tips:
- Erg duidelijk verteld
- Product of service:
- Veilig hijsen
100% beveelt NoRisk Veiligheidsopleidingen aan!
100% beveelt NoRisk Veiligheidsopleidingen aan!
Prettige ervaring en erg informatief
Enorm leuk, super leerbaar!
Zeer goede uitleg
Kundig en leuke cursus gehad.
heel goed
Heel goed. Instructeur was heel aardig en gaf zeer specifiek uitleg
Heel luik heel heel veel geleerd
Leerzaam
Geweldig
NoRisk Veiligheidsopleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NoRisk Veiligheidsopleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:
NoRisk Veiligheidsopleidingen
Schurinkstraat 22n
7731GD Ommen
Prettige ervaring en erg informatief
Enorm leuk, super leerbaar!
Zeer goede uitleg
Kundig en leuke cursus gehad.
heel goed
Super goed uitgelegd