Fijne begeleiding in het opstarttraject. Goede hulp en verduidelijking bij vraagstukken.
Cafetaria Family Uitgeest
Top
KOKS B.V.
We zijn 2 maanden geleden gestart met Nostradamus. Een zeer prettige implementatie achter de rug waarin werd meegedacht en de weg werd gewezen binnen het systeem.
Geert Hermens
We draaien nu bijna een half jaar met Nostradamus, maar helaas zijn er nog veel vragen en onduideljjkheden. Bij de diverse vragen krijg ik wel wat aanvullende info, maar geen directe duidelijke...We draaien nu bijna een half jaar met Nostradamus, maar helaas zijn er nog veel vragen en onduideljjkheden. Bij de diverse vragen krijg ik wel wat aanvullende info, maar geen directe duidelijke antwoorden, alsof ze het programma zelf niet begrijpen.
Warmoes
Snel gefixt
Brutaal
Top: -hulde aan Toine voor zijn kunde en geduld! Dank daarvoor -prettige online omgeving, helder en gebruiksvriendelijk tip: -het zal aan ons liggen maar de personeelskaarten...Top: -hulde aan Toine voor zijn kunde en geduld! Dank daarvoor -prettige online omgeving, helder en gebruiksvriendelijk tip: -het zal aan ons liggen maar de personeelskaarten en dan vooral de uren-kaart vinden wij lastig "te lezen" en daardoor ook lastig toe te lichten aan personeel
Mixedkitchen020
Geweldig fijne samen werking
tijssen
Ik heb een goed ervaring met nostradamus. De eerste maanden wordt je goed begeleidt en kun je met al je vragen hier terecht.
Brenda van der Tas / Oakwoodgrill
Werk inmiddels al een aantal jaren met nostradamus. Hele fijne samenwerking met vragen kan je er altijd terecht. Service en klantonderhoud is echt heel toegankelijk.