8.7 /10

checkbox89% beveelt NoWa aan!

Ingrid van Sluis

Mooie producten en fantastische service

Annette Nederlof

SterSterSterSterLege ster

De levering duurde iets langer, maar ik heb het binnen. Bedrijf hield het in de gaten waar mijn sieraad bleef. Was heel netjes de communicatie.

sabrina van Unen

Prima ervaring

katoo Eleveld

Marlou van Santen

SterSterSterSterLege ster

Via ohmygood een paar kisses from Amsterdam oorbellen besteld. Van 1 creooltje was de sluiting bij aankomst al lam. Ik heb keurig 2 nieuwe ringetjes ontvangen. Ringetjes zijn heel dun en kwetsbaar maar het idee van hergebruik van mobiele telefoons is erg sympathiek. Vriendelijke klantenservice.

Carlijn

SterSterSterLege sterLege ster

Mwah

Lieve

Enorm verrast door de vriendelijke hulp en de snelle bezorging. Zeker een aanrader!

M

Via de nieuwsbrief van ASN Bank ben ik bekend geworden met dit bedrijf. Wat een geweldige visie!!! Overzichtelijke website. Tof aanbod in de webshop. Snelle levering. Een cadeautje om uit te pakken hoe het is geleverd. Wauw. Enorm blij met mijn aankoop!

Vincent van Leeuwen

Cynthia De Waele

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle levering, prachtig juweel

Patrick

Mooie producten, makkelijk bestellen, snelle levering

Y rutting

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Netjes verpakt maar zit voor geen meter knoopjes verschuiven steeds. Waardeloos touwtje.

Antwoord NoWa

Beste Yvonne, Dank voor je feedback! Al onze armbanden worden met de hand geknoopt, het kan dus een keer voorkomen dat een knoopje te los of te strak zit. Ondertussen hebben we contact gehad en heb je een nieuwe armband ontvangen waarvan de knoopjes goed werken. We hopen dat je er lang plezier van hebt! Team NoWa

Geantwoord op

Plony Beelen

Met een gekregen cadeaubon wat gekocht

NoWa verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NoWa heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 12 mei 2023

NoWa

Wij zijn NoWa. NoWa staat voor No Waste. Wij creëren sieraden van goud en zilver dat gerecycled is uit oude telefoons. Dat klopt, from Trash to Treasure.

Ingrid van Sluis

Mooie producten en fantastische service