Ingrid van Sluis
Mooie producten en fantastische service
De levering duurde iets langer, maar ik heb het binnen. Bedrijf hield het in de gaten waar mijn sieraad bleef. Was heel netjes de communicatie.
Snelle service
simpel, duidelijk, leuk aanbod, duurzaamheid -top
Prima ervaring
Via ohmygood een paar kisses from Amsterdam oorbellen besteld. Van 1 creooltje was de sluiting bij aankomst al lam. Ik heb keurig 2 nieuwe ringetjes ontvangen. Ringetjes zijn heel dun en kwetsbaar maar het idee van hergebruik van mobiele telefoons is erg sympathiek. Vriendelijke klantenservice.
Mwah
Enorm verrast door de vriendelijke hulp en de snelle bezorging. Zeker een aanrader!
Via de nieuwsbrief van ASN Bank ben ik bekend geworden met dit bedrijf. Wat een geweldige visie!!! Overzichtelijke website. Tof aanbod in de webshop. Snelle levering. Een cadeautje om uit te pakken hoe het is geleverd. Wauw. Enorm blij met mijn aankoop!
Snelle levering, prachtig juweel
Mooie producten, makkelijk bestellen, snelle levering
Netjes verpakt maar zit voor geen meter knoopjes verschuiven steeds. Waardeloos touwtje.
Met een gekregen cadeaubon wat gekocht
NoWa verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NoWa heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle service