9.2 /10

checkbox99% beveelt NPI Onderhoudsarme bouwproducten aan!

Rudy Aarts

Goede prijs kwaliteit verhouding goede communicatie

Astrid Loef

Besteld, lag klaar met ophalen en voor mij in delen gezaagd, Top

Goed en snel

N Dahoe

SterSterSterLege sterLege ster

De panelen zijn erg mooi, echter de randjes waarin het volgende paneel geklikt moet worden zijn te smal om te nieten en het is niet te nieten. De plaat valt dan van het plafond af.

Rik Schoenmaker

Snel en correct, goede kwaliteit, levering wat onduidelijke

Piet Voermans

SterSterSterHalve sterLege ster

Eenvoudig en snel aan te brengen. ziet er netjes uit.

Pierre van de Borne

Snel en goed geleverd

Marianne

Producten waren goed. De bezorging prima.

SterSterSterLege sterLege ster

Willen graag meedenken en de service is best oke, maar afwerkingsproducten zijn bij een schuin plafond en een dakraam niet erg geschikt. Ze hebben dit ook wel aangegeven, maar ik zou hier zelf als bedrijf wel oplossingen voor bedenken. Het koppelstuk is erg smal voor een overgang. Wat we daarnaast wel erg jammer vinden, is dat ze perongeluk de levering een dag later hebben gezet en dat er vanuit hun totaal geen compensatie wordt aangeboden. Met de plafondpanelen zelf ben ik wel heel blij. Ik zou ze alleen aanbevelen bij een recht plafond.

goede voorinfo en correcte levering

Prima geregeld!

Snelle service

Henk van de Venne

Doet wat het belooft!

NPI Onderhoudsarme bouwproducten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NPI Onderhoudsarme bouwproducten heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 6 maart 2023

NPI Onderhoudsarme bouwproducten

NPI specialiseert zich al meer dan 40 jaar in deze kunststof bouwmaterialen, met de focus op onderhoudsarme gevelbekleding, dakrandafwerking, vensterbanken en kozijnafwerking. Bij NPI kunt u gemakkelijk en snel de benodigde artikelen online bestellen. De snelle levertijden en uitstekende voorraadpositie garanderen een juiste planning van de uit te voeren werkzaamheden.

Ravenswade 158

Rik Schoenmaker

Snel en correct, goede kwaliteit, levering wat onduidelijke

Piet Voermans

SterSterSterHalve sterLege ster

Eenvoudig en snel aan te brengen. ziet er netjes uit.

Pierre van de Borne

Snel en goed geleverd

Marianne

Producten waren goed. De bezorging prima.

goede voorinfo en correcte levering

H.J. Visser