NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Student begonnen in 2016, 38 jaar, Leiderdorp

Het is een hele leuke cursus, leerzaam en goed te doen. De praktijk dag is leuk en docent is duidelijk, moet je zeker doen. Een aanrader deze gehele cursus

Patrick van Oosterum, 25 jaar, Asperen

De manier van studeren bevalt erg goed. Genoeg informatie en alles staat duidelijk aangegeven.

Patrick van Oosterum, 25 jaar, Asperen

Student begonnen in 2016, 38 jaar, Leiderdorp

Het is een leuke cursus om te volgen. De huiswerkopdrachten zijn duidelijk en de boeken zijn overzichtelijk. Het huiswerk wordt snel nagekeken. De praktijk dag is zeer leerzaam en leuk om te doen,... Het is een leuke cursus om te volgen. De huiswerkopdrachten zijn duidelijk en de boeken zijn overzichtelijk. Het huiswerk wordt snel nagekeken. De praktijk dag is zeer leerzaam en leuk om te doen, aanrader!! Ik raad een ander deze cursus aan.

Alja, 22 jaar, Winschoten

Dankzij de NTI kan ik mijn fulltime baan combineren met werken! De lesstof is goed te begrijpen, je hebt in principe niemand nodig en kunt direct op weg.

Student begonnen in 2016, 26 jaar, Beek

Fijne begeleiding. Fijn om thuis in mijn eigen tijd te kunnen studeren. Moet ik even pieken op mijn werk, dan gaat de studie op een lager pitje. Is het rustig, dan heb ik meer tijd om thuis te... Fijne begeleiding. Fijn om thuis in mijn eigen tijd te kunnen studeren. Moet ik even pieken op mijn werk, dan gaat de studie op een lager pitje. Is het rustig, dan heb ik meer tijd om thuis te studeren. Heel fijn om bij het Nti klassikale en flexibele programma's te kunnen volgen. Ik ben om Nti!

Student begonnen in 2016, 27 jaar, Veenendaal

Het is heerlijk om weer te studeren op je eigen tempo. Ben je even een week druk ( heb je als je alleenstaande moeder bent) dan doe je de weken erop gewoon even iets meer! ideaal voor mij!

Kimberley Bakker, 27 jaar, Rotterdam

Goed georganiseerd en flexibel in te delen naar gelang je eigen voorkeur.

Kimberley Bakker, 27 jaar, Rotterdam

Goed georganiseerd en flexibel in te delen naar gelang je eigen voorkeur.

manouk smit, 24 jaar, alphen aan den rijn

Je kan je tijd zelf indelen en dat is erg fijn en super. docenten staan altijd voor je klaar en daar kan je ook bij terecht wanneer je wilt